22 / 05 / 2024

Bugünden sonra altın alamayacaksınız! 15 Ağustos geldi çattı! Altın uzmanı İslam Memiş bombayı patlattı

Bugünden sonra altın alamayacaksınız! 15 Ağustos geldi çattı! Altın uzmanı İslam Memiş bombayı patlattı

Ünlü ekonomist İslam Memiş, bugünden itibaren, "Bu tarihten sonra gram altın alamayacaksınız" ifadelerini kullandı. Memiş, bu uyarısının yanı sıra yılın sonuna kadar olan süreçteki öngörülerine devam etti.



GRAM ALTIN İÇİN '15 AĞUSTOS' UYARISI

Şu anda içeride gram altın - TL 1020 lira - 1025 lira aralığında. 1020 lira güçlü direnç seviyesi oluyor. 950 lira - 1050 lira aralığına yerleşmiş gram altın var. Ağustos içinde 1000 lira altına sarkmalar da mevcut ve uzun vadede yatırımcısının yüzünü güldürmeyi devam edecek.

Ağustos ayının ortasından sonra, yan, 15 Ağustos'tan sonra 1000 TL altında gram altın alamayacaksınız uyarım olacak. 1000 lira altını görürseniz elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Yılın sonuna kadar 1450 TL rakamlarını beklemeye devam ediyoruz. Gram altın - TL'de asıl yükseliş daha başlamadı.

Bugünden sonra altın alamayacaksınız! 15 Ağustos geldi çattı! Altın uzmanı İslam Memiş bombayı patlattı

EDİTÖR NOTU: Bu haber 15 Ağustos 2022 tarihinde saat 10.32'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,01 Türk Lirası, euro 18,47 Türk Lirası, altının gramı ise 1043 Türk Lirası değerinde.

Konut fiyatlarında müjdeli haber! Kiralarda düşüş ne zaman olacak? Hükümet harekete geçti

İslam Memiş’ten dolar 10 lira olacak açıklaması! Fırtına koptu geliyor!

İş arayanlara 14 bin 500 liralık müjde! Başvurmayan kaybediyor! Başvuru tarihlerini kaçırmayın

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön