29 / 04 / 2024

Bütün araç sahiplerini ilgilendiriyor! Milyon liralar ödeyebilirsiniz! Bunu sakın yapmayın

Bütün araç sahiplerini ilgilendiriyor! Milyon liralar ödeyebilirsiniz! Bunu sakın yapmayın

Zorunlu trafik sigortasına geçtiğimiz zamanlarda % 20 oranında zam geldi. Zam sonrası milyonlarca araç sahibi zorunlu trafik sigortası yaptırmadı. Ama zorunlu trafik sigortası yaptırmayan araç sahiplerini kaza durumunda daha yüksek bedeller ödüyor.  Örneğin arabanız ortalama 400 bin lira maliyetinde



Örnek olarak; arabanız ortalama 400 bin lira maliyetinde. Kaza yaptığınızda masraflar bu şekilde size kalıyor. Bununla birlikte çarptığınız aracın şoförünün veya yanındakilerin ölümüne ya da sürekli sakatlığına neden verirseniz 1 milyondan başlayan bedelleri de aynı zamanda ödemek zorunda kalıyorsunuz.

Tüm bunların yanı sıra trafik sigortasını yaptırmayan kişilerin araç muayenesini de yaptıramaması gibi bir durum ortaya çıkmakta.

Eğer zorunlu trafik sigortanız mevcut ise kişiler kazaya karıştıklarında da kusurları oranında ortaya çıkabilecek mal ve can zararlarından hukuki bir şekilde sorumlu olurlar. Trafik poliçesi de karşı tarafın ortaya çıkaracağı mal ve can zararlarında hukuken doğmuş olan zararlarda dahil olmak üzere bu kişilerin karşılaştıkları zararlarını karşılıyorlar.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortasında Tarife Uygulama Esasları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlandı.

 Bütün araç sahiplerini ilgilendiriyor! Milyon liralar ödeyebilirsiniz! Bunu sakın yapmayın

Konya’dan müjdeli haber geldi! Ayçiçek yağında indirim mi olacak?

Borsa İstanbul rekorlara doymuyor! BIST 100 endeksinden yepyeni rekor

Başvuran aileye 7 bin 200 lira destek parası! Bu fırsatı ve tarihleri kaçırmayın! Hemen başvurun

 


Geri Dön