04 / 05 / 2024

Bütün yıl tatil yapmayı bekleyenler aman dikkat! Bu yöntemle hem hayaliniz hem de paranız çalınabilir

Bütün yıl tatil yapmayı bekleyenler aman dikkat! Bu yöntemle hem hayaliniz hem de paranız çalınabilir

Yaz tatili sezonunun başlamasıyla birlikte dolandırıcılar yeni yöntemlerle insanları ağına düşürmeyi başarıyor.



SAHTE TATİL REZERVASYONUNU NASIL ANLARIZ?

Herhangi bir işlem yapmadan önce acentelerin güvenilir olup olmadığını kontrol etmek gerekiyor. Bunu da Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği'nin internet sitesinden kontrol etmek mümkün.
Mobil uygulamaları kullanmak da dolandırılma riskini en aza indiriyor

MİLYONLARI AŞAN ZARAR VAR

Otellerin ve acentelerin internet sitelerini kopyalayan fırsatçılar hem hayal hem para çalıyor. Sahte rezervasyona ilişkin Turizmci Ali Onaran, "Milyonları aşmış durumda ciddi zararlar vermeye basladı. İnsanın bir hayali uzun süre onun hayalini kuruyorsunuz sonuçta zamanınızı ayırmışsınız, tatiliniz hayaliniz suya duşmuş oluyor." ifadelerini kullandı.

Bütün yıl tatil yapmayı bekleyenler aman dikkat! Bu yöntemle hem hayaliniz hem de paranız çalınabilir

EDİTÖR NOTU: Bu haber 15 Haziran 2022 tarihinde saat 00.26’da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,27 Türk Lirası, euro 17,99 Türk Lirası, altının gramı ise 1.004,16 Türk Lirası değerinde.

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor! İşçi haklı bulundu, mahkemeden çok konuşulacak fazla mesai ve tatil kararı

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer dolar için yeni tahminini açıkladı! Sürpriz için hazırlıklı olun 

Piyasa Kahini İslam Memiş dolar ve gram altın için kritik günü açıkladı! Bu gerçekleşirse piyasa karışır

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön