21 / 05 / 2024

"Büyük bomba patlayacak" diyen İslam Memiş eylül ayını işaret etti!


Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, büyük bombanın patlayacağını savunarak yatırımcılara eylül ayını işaretti etti. İşte detaylar...



"GRAM BİR FIRSAT VERECEK"

Altının son bir fırsat vereceğini belirten Memiş, altının yanı sıra gümüşün ons fiyatında toparlanmalar olabileceğini kaydetti. Gram altının 1020 lirada direnç seviyesi olduğunu belirten Memiş, 1000 lira seviyesinden gram altın alınmaması gerektiğini, ağustos ayında son şansın olduğunu söyledi. Ağustos ayının şans ayı olduğunu belirten Memiş, "1000 lira altında gram almak mümkün olacak. Bir fırsat verecek" dedi. Memiş gram altının yıl sonuna kadar 1450 lira olmasını beklediği kaydederek "Altının ons fiyatında 2350 dolar, dolar/TL kurunda beklentim 20-21 lira aralığı. Yılın son çeyreğinde, son aylarda bu rakamları bekliyor olacağım. Bin lira seviyesine yükselen gram altında, şöyle bir süreç var, herkes korku ve panikle gram altın almaya koşuyor. Alayım mı soruları, tamamen komedi" ifadelerini kullandı.

Açıklamalar sonrası piyasalarda yaşanan hareketliliği değerlendiren Finans Analisti İslam Memiş, bir kez daha uyarıda bulundu. Açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen Memiş, 18 liranın üzerinde dolar alacaklara bir kez daha düşünmeleri çağrısında bulunurken gram altının alınmaması gereken seviyeyi de açıkladı.

"Büyük bomba patlayacak" diyen İslam Memiş eylül ayını işaret etti!

Editörün Notu: Bu haber 30 Temmuz 2022, saat 19.06'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 91 kuruş, euro 18 lira 20 kuruş, altının gramı ise bin 16 TL değerindedir.

"Bir anda yükselecek" diyen Selçuk Geçer dolar için rakam ve tarih verdi!

Sigaraya zam mı geldi? İşte 29 Temmuz 2022 sigara fiyat listesi

Gram altının akıbetini en iyi bilin ekonomist İslam Memiş'ten tarihi öneri!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön