28 / 04 / 2024

"Bir anda yükselecek" diyen Selçuk Geçer dolar için rakam ve tarih verdi!


Ekonomist Selçuk Geçer, yeni yayınladığı videosunda doların bir anda yükseleceğini belirterek yatırımcılarla görülecek seviyeyi de paylaştı.



'Doların kahini' olarak bilinen Selçuk Geçer, YouTube hesabından video paylaşarak döviz kurlarının gidişatına ilişkin bir takım değerlendirmelerde bulundu.

Kısa süre içerisinde dolarda yükseliş yaşanacağını belirten deneyimli ekonomist, doların göreceği seviyeyi belirterek tarih de paylaştı.

Selçuk Geçer'in açıklamalarından öne çıkan kısımlar şu şekilde:

"Zor bir dönemdeyiz. Özellikle resesyon ve stagflasyon artıyor. Car açık ve ödemeler dengesinde problemler olacak dolar yukarı çıkmaya devam edecek. Amerikan dolarına olan eğilim artıyor. Enflasyonun hızının yavaşlaması pek mümkün değiş. Düşmesi zaten imkansız. Gıda ürünlerinde enflasyon artmaya devam edecek. Otobüs firmalarıyla taksitle bilet almaya başladı. Yakın ekmeği taksitle alırsak şaşırmayın. Yoksulluk sınırının 20 bin lira olduğu ülkede asgari ücret ile övünenler var.

"Bir anda yükselecek" diyen Selçuk Geçer dolar için rakam ve tarih verdi!

Açlık sınırı değil yoksulluk sınırı baz alınmalı. Dolar Euro Sterlin aslında bir sonuç. Ülkenin ekonomisin yanlış yönetilmesi. Para politikalarıyla işi kıvırmaya çalışıyorlar. Dola 20 olsa ne olur 50 olsa ne olur. Yoksa her şeyi kendin üretiyorsan doların pahalı ve ucuz olması denen bir şey yok. Eğer ülkede para birimi düşmüşse sen ülkeyi çoktan satmışsındır. Bu serbest sistem değil vahşi bir sistem."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön