08 / 05 / 2024

Büyükşehirlerde yaşayan vatandaşlara tazminat mı verilecek? 3 kat arttı…

Büyükşehirlerde yaşayan vatandaşlara tazminat mı verilecek? 3 kat arttı…

Artan kira bedelleri sebebi ile büyükşehirlerde yaşayan memurların son yıllarda farklı şehirlere göç talebinde patlama yaşandı. Durum böyle olunca da vatandaşların ve sendikaların birbirinden farklı talepleri bulunmakta. İşte detaylar…



''MEMURUN GIDAYA PARASI KALMIYOR''

NTV'de yer alan habere göre, Yazgan, ''Ankara’da kiralar 5 bin lirayı aşmış şekilde. İzmir'de 6, İstanbul'da da 7 bin lirayı aştı. Ortalama olarak devlet memuru maaşının 10 bin lira olduğunu değerlendirirsek, gıda - eğitim gibi diğer kalemlere büyük şehirlerde yaşayan ve çalışan memur arkadaşlarımızın parası kalmıyor'' şeklinde konuştu.

ÇÖZÜM BÜYÜKŞEHİR TAZMİNATI

Yazgan, büyükşehirlerde yaşayan memur kişilere tazminat verilmesi çağrısında bulundu.

Memurlara kira yardımı çağrısın da yapan Yazgan, ''En azından kiralarının yarısının karşılanması gerekiyor. Büyükşehir tazminatının sendikalar ile değerlendirerek karara bağlanması lazım'' şeklinde konuştu.

Büyükşehirlerde yaşayan vatandaşlara tazminat mı verilecek? 3 kat arttı…

Milli Elektrikli Tren için geri sayım! Üç ay kaldı

Ödemeler dengesi verileri açıklandı! 252 milyon dolarlık giriş gerçekleşti

Çocuğu olana 2 bin 337 lira verilecek! Acele edin hemen başvurun! Hemen e-Devlet’e…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön