28 / 04 / 2024

Çocuğu olana 2 bin 337 lira verilecek! Acele edin hemen başvurun! Hemen e-Devlet’e…

Çocuğu olana 2 bin 337 lira verilecek! Acele edin hemen başvurun! Hemen e-Devlet’e…

Çocuğu olan kişilerin yararlanabildiği SED ödemeleri ile ilgili olarak bütün detaylar ortaya çıktı. Peki SED’i hangi şartlarda alabiliriz? İşte detaylar…



İhtiyacı olan ailelere destek ödemeleri devam ediyor. Sosyal ve Ekonomik Destek olarak isimlendirilen SED yardımı da önemli destekler arasında yer alıyor. Başvuru şartları kabul edilen kişilere 2.300 lira ödeme yapıldığı duyuruldu. Hal böyle olunca," SED yardımı başvuruları nereden, nasıl yapılır? SED yardımı başvuru şartları nelerdir?" sorusunun yanıtı ise bu haberde.  

Süreli ve geçici olmak ile beraber yapılan bu nakdi yardım yılda iki kez veriliyor. Fakat kişilerin bu hizmetten yararlanabilmesi için belirli şartları da karşılaması lazım.

Şartları karşılayan kişiler, başvurularını İl Müdürlüğü ya da Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlükleri’ne şahsen, dilekçe ile ve e -devlet aracılığı ile elektronik ortamdan yapabilirler.

Kişilerin muhtaçlık durumunun belirlenmesi zaman zarfında kişi ve aile bireyleri hakkında araştırma ve yaşadığı mahallede sosyal inceleme yapılmaktadır.

Verilmiş olan yardıma yönelik ücret; belirlenen katsayılar neticesinde yapılır.

Çocuğu olana 2 bin 337 lira verilecek! Acele edin hemen başvurun! Hemen e-Devlet’e…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön