08 / 05 / 2024

Çalışan annelere SGK’dan müjde! 1629 TL’lik destekte süre 5 ay daha uzatıldı

Çalışan annelere SGK’dan müjde! 1629 TL’lik destekte süre 5 ay daha uzatıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Avrupa Birliği (AB) Delegasyonu tarafından ortak yürütülen proje kapsamında 0-60 aylık çocuklarını anaokulu, kreş ya da gündüz bakımevlerine gönderen sigortalı çalışan annelere aylık 100 euro (Yaklaşık bin 629 TL) ödeme yapılıyor.



Çocuğunun yaşına uygun şekilde eğitim alıp, mutlu bir ortamda kendini geliştirdiği bilinciyle gönül rahatlığıyla çalıştığını söyleyen Gökkuş, proje vesilesiyle çocuğuna istikrarlı bir kreş olacağı sağlayabildiğini kaydederek, projeden faydalanamaması durumunda iş hayatından vazgeçmek durumunda kalabileceğini anlattı.  

Proje vesilesiyle çocuğunu eğitimli bakıcıların olduğu kreşe gönderdiğini belirten annelerden Berna Akdin ise iş hayatına devam etme imkânı bulduğunu söyleyerek, projenin hem kendi iş hayatına hem de çocuğunun gelişimine büyük katkı sağladığını aktardı.

Çalışan annelere SGK’dan müjde! 1629 TL’lik destekte süre 5 ay daha uzatıldı

İş hayatından kopma stresi yaşamaksızın çocuğunu emin ellere teslim ettiğini vurgulayan Akdin, projenin verdiği destekle kendisi gibi yüzlerce annenin yüzünün güldüğüne dikkati çekerek, yetkililere teşekkür etti.

Tarımsal destek ödemeleri arttı! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

İş fikri olan gence 200 bin TL destek! 6 tematik alanda hibe verilecek

Ödemeler hesaplara yatmaya başladı! Çiftçiye 291,2 milyon TL


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön