03 / 05 / 2024

Carrefour Şubat ayını adeta indirim ayı ilan etti! Samsung A13'te bomba avantajlar!

Carrefour Şubat ayını adeta indirim ayı ilan etti! Samsung A13'te bomba avantajlar!

Carrefour Samsung Galaxy A13 akıllı telefon modellerine CarrefourSA Kart'a Özel  %21 avantaj hakkı sunuyor. Peki Samsung A13 Şubat 2023 fiyatları nedir?



 

İddirimlerin arka arkaya geldiği Şubat ayı vatandaşın yüzünü güldürüyor. Telefonunu değiştirmek isteyen yada yeni telefon almak isteyenler Samsung'un A13 modeli kesenize göz kırpıyor gibi. Avantajları değerlendiren bir millet olarak bu avantajı da kaçırmayın.

Sürprizler yapmayı seven ve beceren Samsung Galaxy A13 modeli, makul ücrete ortalamanın üstünde sunduğu verimiyle kullanıcılarının beklentilerine ceap vermeyi beceriyor. Büyük PLS ekranıyla görüntülere netlik katan model, şık dokunuşlarla hoş bir görünüm sunar. Ayrıca sahip olduğu donanımlar aracılığı ile de muadilleri arasında önemli bir konuma sahiptir. Samsung Galaxy A13 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) 
dahili hafıza ve artırılabilir kapasite katkısıyla kullanıcılarının depolama sorunları yaşamasının önüne geçer. Bu sayede istediğiniz uygulamayı alan sorunu yaşamadan basitçe indirilebilir, arzu ettiğiniz işlemi gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz. İlave olarak yan tarafta parmak izi okuyucuya sahip olmasıyla da süratli ve akıcı bir halde açılır. Aynı zamanda parmak izi okuyucu, ekstra emniyet önlemi almak isteyen kişiler
 için de iyi bir altrnatif haline gelir.

Carrefour Şubat ayını adeta indirim ayı ilan etti! Samsung A13 te bomba avantajlar!

Samsung Galaxy A13 Avantajları

Parmak izi sensörüne sahip olduğundan dolayı ekstra emniyet önlemi olmak isteyen kişilere seslenir.
Hafıza kartı vesilesi ile yükseltilebilir alan desteği sunduğu için depolama sıkıntısı yaşayan kişilere hedef alır.
Büyük ekranı aracılığı ile kullanıcılarına geniş ve pürüzsüz bir kullanım alanı sunar.  Büyük ve kuvvetli bataryası, günlük kullanımda tatmin edici bir batarya ömrü elde edilmesine yardımcı olur.
Dörtlü kamera dizilimi ile fotoğraf ve videolara netlik katar. 

 


Geri Dön