28 / 04 / 2024

Çay, şeker, ayçiçek derken bir ürüne daha büyük zam geldi, yenisi yolda! Dolabınızdan eksik etmeyin

Çay, şeker, ayçiçek derken bir ürüne daha büyük zam geldi, yenisi yolda! Dolabınızdan eksik etmeyin

Çay, şeker ve ayçiçek derken makarnaya da zam geldi. BİM'de 1 ay öncesine kadar 4.50 TL'ye satılan makarnalar şu anda 5.50 TL'den satışa çıkarılıyor. Vatandaşlara yeni bir zamma karşın, fazladan makarna almaları tavsiyesinde bulunuldu.



ŞİMDİ DE MAKARNA

Tüm bu ürünlerin ardından şimdi makarnaya zam geldi. BİM, MİGROS, A-101 gibi marketlerde 4.50 TL'den satılan makarna, şu sıralar 5.50 TL ve daha yukarısından satılmaya başlandı. 

YENİ ZAM DA YOLDA

Sozcu.com.tr’ye konuşan Türkiye Makarna Sanayicileri Derneği Başkanı Aykut Göymen, bugün doğalgaz ve elektriğe gelen son zamların maliyetlerini daha da artması nedeniyle gelecek bir aylık süreçte makarna fiyatlarına yüzde 5 daha zam geleceğini dile getirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön