27 / 04 / 2024

Çekilişe katıl, Bosch ev aletleri kazanma fırsatı yakala!

Çekilişe katıl, Bosch ev aletleri kazanma fırsatı yakala!

31 Ekim 2022  tarihine kadar bosch-home.com.tr/cekilisfirsati sayfasında yer alan formu doldurup, ankete katılanlara çekilişle donduruculu buzdolabı, bulaşık makinesi ve şarjlı dik süpürgenin de aralarında olduğu hediyeler veriliyor. İşte Bosch’un çekilişle ev aletleri dağıttığı kampanyanın detaylar



31 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek kampanyaya sadece bir kez katılabilirsiniz. Büyük ödüllerden birini kazanabilmek için bosch-home.com.tr/cekilisfirsati sayfasında yer alan formu doldurup ankete katılmanız yeterli olacak.

KAMPANYAYA KATILIM ŞARTLARI

Ekim ayının sonuna kadar 444 63 33 No’lu Çağrı merkezini herhangi bir sebepten dolayı arayıp müşteri kaydı oluşturan, Bosch bayileri veya çağrı merkezi aracılığıyla montaj kaydı yaptıran veya onarım ya da montaj için yetkili servis teknisyen ziyareti yapılan müşterinin cep telefon numarasını veya e mailini ibraz etmesi kampanyaya katılım için yeterli… SMS veya e-posta ile paylaşılacak veya web sayfalarındaki reklam alanlarında, sosyal medya hesaplarında veya http://www.bosch-home.com.tr/  internet sitesinden ulaşılabilecek kampanya linkine ücretsiz olarak giriş yaparak formu eksiksiz dolduranlar çekiliş hakkı kazanıyor. Yine kampanya süreci içinde http://www.bosch-home.com.tr/ web sitesinden ‘My Bosch’ kaydı yaptırarak ad, soyad, adres, telefon bilgilerini girenlere de bir çekiliş hakkı verilecek. 

İŞTE ÇEKİLİŞLE VERİLECEK BÜYÜK ÖDÜLLER


9 Kasım 2022’de yapılacak çekilişle

1 kişi 18.944,00 Türk Lirası değerindeki Bosch Serie | 4 Alttan Donduruculu Buzdolabı KGN56VIF0N,

1 kişi 10.334,00 Türk Lirası değerindeki Bosch Serie | 4 Solo Bulaşık Makinesi SMS4EKI60T,

3 kişi Bosch MUMS2VM40 Mutfak Makinesi MUM Serie | 2 900W,
5 kişiye ise fiyatı 3.833,00 Türk Lirası olan Bosch BCS61113 6 Şarjlı Dik Süpürge Unlimited kazanacak. 

Çekilişe katıl, Bosch ev aletleri kazanma fırsatı yakala!


Geri Dön