03 / 05 / 2024

CEPTETEB'ten harcarken kazandıran kampanya! Peki Kampanya ne kadar sürecek? Kimler faydalanacak?

CEPTETEB'ten harcarken kazandıran kampanya! Peki Kampanya ne kadar sürecek? Kimler faydalanacak?

CEPTETEB Kredi Kartlarından 12 ay boyunca geçerli kredi kartlarını düzenli harcama sözü veren müşterilerine, bonus veriyor. Peki Kampanya ne kadar sürecek? Kimler faydalanacak? Detaylar haberimizde...



Kampanya Detayları

Kampanya, 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli.

Kampanyaya müdahil olabilmek için kart borcunun eskiye yönelik her ay muntazam olarak ödenmiş veya gecikmeye girmemiş olması şartı var.

Kampanyaya katılmak için CEPTETEB İnternet ve Mobil Şubesi’ndeki Kartlar menüsünde CEPTETEB Dijital Kredi Kartı veya CEPTETEB ile Kredi Kartı seçip Kart İşlemleri  Harcama Sözü alternatifinden Sözüne Bonus emrini verebilirsin.

Devam eden bir Sözüne Bonus talimatın varsa 2. emri veremezsin.

Sözüne Bonus emrinin senin tarafından veya sistem tarafından (hangi şekilde olursa olsun) 3 kez iptal edilmesinin akabinde yeni bir Sözüne Bonus emri veremezsin.

Verdiğin taahhüt toplamı, toplam limitinin %70’ini aşamaz.

Kullanılabilir limitinin aylık harcama sözünden çok olması şart. Kredi kartı borcunuzu vererek kullanılabilir limitinizi yükseltebilirsiniz.

Harcama sözü verilebilmesi için kartın açık/kullanılabilir durumda olması, son 6 ayda 2 kereden çok gecikmeye girilmemiş olması gerekmektedir.

Alakalı bonus bedeli kampanya süresince 1 defaya mahsus olarak CEPTETEB Kredi Kartı'na ya da CEPTETEB Dijital Kredi Kartı'na yüklenmekte olup her ay bonus bedeli yüklenmeyecektir.

Taahhüdünü yerine getirmeye Sözüne Bonus talimatını verdikten sonraki ilk hesap kesim tarihini takip eden ilk ekstre dönemi ile başlamalısın.

CEPTETEB ten harcarken kazandıran kampanya! Peki Kampanya ne kadar sürecek? Kimler faydalanacak?

Nakit avans ve kredi kartına nakit avans işlemi olarak yansıtılan (faizler gibi) harcamalar aylık taahhüt bedelini kapsmayacaktır.

Sadece harcama sözü verdiğin kart ve ona bağlı ek ve sanal kartlar ile yaptığın harcamalar Sözüne Bonus kampanyasına dahildir.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön