21 / 05 / 2024

CEPTETEB'ten harcarken kazandıran kampanya! Peki Kampanya ne kadar sürecek? Kimler faydalanacak?

CEPTETEB'ten harcarken kazandıran kampanya! Peki Kampanya ne kadar sürecek? Kimler faydalanacak?

CEPTETEB Kredi Kartlarından 12 ay boyunca geçerli kredi kartlarını düzenli harcama sözü veren müşterilerine, bonus veriyor. Peki Kampanya ne kadar sürecek? Kimler faydalanacak? Detaylar haberimizde...



Harcama garantisini yerine getirmemen halinde kalan aya karşılık gelen ceza bedeli ekstrene borç olarak yansıtılır. Örneğin: 12 aylık harcama sözünün 6. ayında harcama sözünü yerine getirmemen halinde, aldığın bonusun yarısı kadar ceza bedeli ekstrene borç olarak yansıtılır.

Sadece harcama sözü verdiğin kart ve ona bağlı ek ve sanal kartlar ile yaptığın harcamalar Sözüne Bonus kampanyası kapsamındadır.

CEPTETEB ten harcarken kazandıran kampanya! Peki Kampanya ne kadar sürecek? Kimler faydalanacak?

Kampanya bitmeden kapatılan kartlar ve garanti edilen harcama tutarı gerçekleşmediği takdirde kazanılan bonus tutarı borç olarak yansıtılır.

Sözüne Bonus kampanyası şu hallerde sona erer: Harcama sözünün yerine getirilmemesi, Sözüne Bonus kampanyasına müdahilinden itibaren kart borcunun sistemli ödenmemesi sebebiyle gecikmeye girmesi veya kartının kullanıma kapatılması, Bankamız ile imzalanan kredi kartı üyelik sözleşmesi hükümlerine aykırı
 davranışlar nedeniyle kartın Bankamızca iptal edilerek yenilenmemesi.

Enflasyon teknoloji devini de vurdu! 12.000 kişiyi işten çıkarıyor

Yeniden ithalata döndük! Beklenen hayvanlar geldi! Tarım Kredi ile et ve süt kurumunda satılacak

İndirim dalgasına ünlü tekstil firması da katıldı! Fiyat sabitleyip indirime gitti


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön