15 / 05 / 2024

ChatGPT'nin kurucusu yeni bir kripto para birimini tanıtacak

ChatGPT'nin kurucusu yeni bir kripto para birimini tanıtacak

OpenAI CEO'su (ChatGPT'nin yaratıcısı) Sam Altman, WorldCoin adlı bir kripto para birimini tanıtıyor. Yüksek profilli risk sermayesi yatırımcılarından 100 milyon dolar topladıkları ve cep telefonunuza indirebileceğiniz bir World App kripto cüzdanı çıkardıkları bildirildi. 



WorldCoin ayrıca Bitcoin'den çok daha hızlı hareket etmeye hazırlanıyor. Örneğin, dünya çapında 1,7 milyondan fazla insan şimdiden WorldCoin'e kaydoldu. Bunu, 1 bitcoin veya daha fazlasını tutan 1 milyon benzersiz cüzdan adresine ulaşmak için yaklaşık 14 yıl süren bitcoin ile karşılaştırın.

Ve Sam Altman'ın WorldCoin'e serpmek için biraz ChatGPT sihirli tozu olduğunu unutmayın. ChatGPT sadece beş günde 1 milyon kullanıcıya ulaştı, bu da yatırımcıların bu yeni kripto projesi için neden Sam Altman'a 100 milyon dolar vermeye istekli olduklarını açıklayabilir. Hızlı ölçeklendirmeyi biliyor. Çapraz tanıtım fırsatlarını hayal edin! Ya ChatGPT'yi her kullandığınızda, WorldCoin'e kaydolmanız için dostça bir hatırlatma görürseniz? Ya da premium ChatGPT üyeliği için ödeme yapmanın tek yolu Worldcoin mi?

ChatGPT nin kurucusu yeni bir kripto para birimini tanıtacak

Bitcoin nasıl değerlendirilir?

Ancak günün sonunda, WorldCoin'in küresel genişleme planları biraz görkemli görünüyor. Örneğin Altman, iki yıl içinde 1 milyar kullanıcıya ulaşmak istiyor. Ancak Dünya'nın nüfusu şu anda 8 milyar insan, bu nedenle Bitcoin'i dünyadaki her bir kişinin eline geçirme nihai hedefi pratik görünmüyor. Bu yüzden, bitcoin'in şu anda endişelenecek bir şeyi olduğunu düşünmüyorum.

Bununla birlikte, eğer WorldCoin ilk çekişi kazanırsa, bitcoin'in geleceğinin değerlemesi hakkında ciddi bir tartışma yapmamız gerekecek. Bitcoin için en iyimser fiyat tahminlerinin çoğu - madeni para başına 1 milyon dolar gibi - bitcoin'in dünyanın finansal sisteminin üstesinden gelmeye devam edeceği temel varsayımına dayanmaktadır. Benim bakış açıma göre, WorldCoin (ücretsiz olması nedeniyle), fakir ve gelişmekte olan pazarlarda bitcoin'in yerini almak için herhangi bir altcoin arasında en yüksek şansa sahip.

Dünyanın en büyük Bitcoin konferansına katılım yarı yarıya düştü

Bakanlıktan ard arda müjdeler geliyor! PTT şubelerinden 1.100 TL'nizi hemen alın

Uzman isim açıkladı! Söylediği rakam dudak uçuklattı


Geri Dön