03 / 05 / 2024

Çiftçilerin beklediği haber geldi! Tarım Kredi Kooperatifleri ve Ziraat Bankası...

Çiftçilerin beklediği haber geldi! Tarım Kredi Kooperatifleri ve Ziraat Bankası...

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen vergi ve ekonomi paketi TBMM Başkanlığına sunuldu. Peki milyonlarca çiftçinin aciz vesikasına bağlanan kredi borçları ile ilgili son durum ne? İşte detaylar...



ÇİFTÇİLER DİKKAT

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre,  Tarım Kredi Kooperatifleri ve Ziraat Bankası'na borcu bulunan tarımsal üreticiler ve kefillerden kesin aciz vesikasına bağlanan alacak tutarı, herhangi bir faiz yürütülmeksizin izlenecek ve konu ile ilgili olarak gerçekleştirilen tahsilat, söz konusu tahsilatın gerçekleştirildiği ayı takip eden ayın ilk haftası içerisinde Hazine'nin hesabına aktarılmış olacak.

Çiftçilerin beklediği haber geldi! Tarım Kredi Kooperatifleri ve Ziraat Bankası...

Milyonlarca çiftçi tarafından merakla beklenen son durum detaylaraına göre, alacakların aciz vesikasına bağlandığı tarihten düzenlemenin yürürlüğe girdiği ana kadar Tarım Kredi Kooperatifleri ve Ziraat Bankası tarafından aciz vesikasına bağlanan bedel dışında tahsil edilmeyen faizlerle ilgili olarak Hazine'ye herhangi bir ödeme yükümlülüğü olmayacak. Söz konusu bu düzenleme tahsilatı gerçekleştirilen borç tutarıyla ilgili olarak iade isteme hakkı da doğurmamış olacak.

Gübre fiyatları yüzde 41 zamlandı! Milyonlarca çiftçiye şok! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Ödemeler hesaplara yatmaya başladı! Çiftçiye 291,2 milyon TL

Üretim maliyetleri artıyor! Gübre fiyatlarına yeni zam geldi! İşte Mart 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön