28 / 04 / 2024

Çocuğu olan aileler buraya! Hemen başvurun kırtasiye yardımını alın! Kırtasiye yardımı kaç lira başvurusu nasıl yapılır?

Çocuğu olan aileler buraya! Hemen başvurun kırtasiye yardımını alın! Kırtasiye yardımı kaç lira başvurusu nasıl yapılır?

Senede bir defa düzenli bir şekilde verilen kırtasiye yardımı başvuruları, okulların bugün açılması ile öğrencilerin ve ailelerin bir numaralı gündem konusu haline geldi. İşte detaylar…



KIRTASİYE YARDIM PARASI NE KADAR, KAÇ LİRA?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesi bütününde verilen kırtasiye yardım parası, ihtiyaç sahibi kişilere karşılıksız bir şekilde 1.300 TL olarak ödeniyor.

KİMLER KIRTASİYE YARDIMI ALABİLİR?

Eğitim ya da öğretim yardımı; öğrenimi devam eden öğrencilere,

Vazife veya harp malullüğü maaşı alanların,

2330 sayılı kanun (İç güvenlik asayiş kapsamı bütününde olanlar) ve 3713 (terör kapsamı bütününde olanlar) sayılı kanunlar kapsamı şeklinde gerçekleşen olaylar sebebi ile de aylık şekilde ödenen erbaş ve er kişilerin,

2330 sayılı kanun dahilinde maaş bağlanan güvenlik korucusu ve sivil kişilerin,

Vazife veya harp malûlü olduğuna karar verilmiş maaş bağlanmadan sınıf veya görev değiştirerek çalışmaya devam eden kişiler ile de vazife malullüğü aylığını göreve girmeleri nedeni ile kesilenlerin (iştirakçi-tütün),

Terör fiillerinin belli olması, etkilerinin azaltılması ve bertaraf edilmesinin olmasında yardımcı ya da faydalı olanlardan bu faaliyetlerinden sebepli olarak hayatını kaybetmiş, yaralanmış veya engelli hâle gelmiş sivil şehit/gaziler kendilerine ve çocuklarına verilecektir.

Çocuğu olan aileler buraya! Hemen başvurun kırtasiye yardımını alın! Kırtasiye yardımı kaç lira başvurusu nasıl yapılır?

Son dakika! Temmuz ayı işsizlik rakamları açıklandı! İşsizlik devam ediyor

Borsa İstanbul’dan rekor üzerine rekor

Altın 1.000 liranın altına düşüyor! Şok açıklama! Tarihler verildi herkes hazır bulunsun


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön