28 / 04 / 2024

Coin yatırımcılarına müjde! Binance kurtarma planını duyurdu!

Coin yatırımcılarına müjde! Binance kurtarma planını duyurdu!

BTC'de son günlerde büyük bir çakılma yaşanırken, Binance CEO'su Changpeng Zhao'nun kripto projelerini bir kurtarma fonu ile destekleyeceğini açıklamasıyla yüzde 5'lik bir yükseliş gerçekleşti.



Kripto para borsalarına yatırım yapan vatandaşlar büyük bir endişe ile piyasadaki düşüşü takip ederken olumlu yönde bir gelişme yaşandı.

Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun (CZ) son likidite krizinden etkilenen kripto projelerini kurtarma planını açıklaması sonrası Bitcoin kısmi toparlanma gösterdi.

Coin yatırımcılarına müjde! Binance kurtarma planını duyurdu!

Lider kripto para, CZ’nin duyurusunu takiben bir saat içinde yüzde 5 arttı.

CZ sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajda bir “Endüstri Kurtarma Fonu” oluşturma planını açıkladı. CZ diğer şirketleri de fona yatırım yapmaya davet ederken, “Kripto bir yere gitmiyor. Biz hâlâ buradayız. Haydi tekrar inşa edelim” dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön