13 / 05 / 2024

Coin yatırımcılarına müjde! Binance kurtarma planını duyurdu!

Coin yatırımcılarına müjde! Binance kurtarma planını duyurdu!

BTC'de son günlerde büyük bir çakılma yaşanırken, Binance CEO'su Changpeng Zhao'nun kripto projelerini bir kurtarma fonu ile destekleyeceğini açıklamasıyla yüzde 5'lik bir yükseliş gerçekleşti.



MUSK: BITCOIN BAŞARACAK

Öte yandan Tesla ve Twitter CEO’su Elon Musk da Bitcoin’e dair iyimser bir twit attı. Musk, “Bitcoin başaracak, ancak uzun bir kış olabilir” dedi.

Lider kripto para sabah saatlerinde düştüğü 15 bin dolar seviyelerinden tekrar toparlandı. Olumlu mesajlar sonrası dipten alımların da etkisiyle Bitcoin 16 bin 884 dolara kadar çıktı.

Öğleden sonra itibariyle Bitcoin 16 bin 750 dolardan, Ethereum ise 1 bin 260 dolardan işlem gördü.

Coin yatırımcılarına müjde! Binance kurtarma planını duyurdu!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 14 Kasım 2022 tarihinde saat 22.37'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.61 Türk Lirası, euro 19,25 Türk Lirası, altının gramı ise bin 59 Türk Lirası değerinde.

Benzine bir zam daha geliyor!

İhracatı kayda bağlı ürünler listesinde değişiklik

Asgari ücrete yeni düzenleme! İşte farklı sistem...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön