14 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ikinci konut hamlesi açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ikinci konut hamlesi açıklaması

TOKİ'nin sosyal konut hamlesine 2 milyonun üzerinde başvuru gelmesinin ardından ikinci konut hamlesi gündeme geldi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuyla ilgili önemli açıklamaları...



Seçimin ertesinde yeniden bir hamle yapılabileceğini ifade eden Erdoğan, "O zamana kadar bu inşaatların kabası bitmiş olur, yüzde 50-60 oranında ilerlemiş olur. İşin tamamen bitmesi 1,5-2 yılı bulur" diye konuştu.

Bu hamleyle ilgili her hangi bir finans sıkıntısı olmadığını ifade eden Erdoğan, "Bir taraftan da kuraların çekilmesi, sonra da yerleşmeler başlar. Biz işin ikinci etabına başlamış oluruz. Burada bizim para pul sıkıntısı yok" dedi. Talebin yoğunluğunu göz önünde bulundurarak seçimden sonra yeni bir hamlenin başlatılabileceğini ifade eden Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön