29 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ikinci konut hamlesi açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ikinci konut hamlesi açıklaması

TOKİ'nin sosyal konut hamlesine 2 milyonun üzerinde başvuru gelmesinin ardından ikinci konut hamlesi gündeme geldi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuyla ilgili önemli açıklamaları...



"Allah nasip ederse seçimden sonra yeni bir etabı başlatacağız. Arsa noktasında filan sıkıntı yok. Arsa konusunda sıkıntı olmadıktan sonra, yeter ki iş yapacak bir iktidar olsun. İş yapacak iktidar da biziz."

Temel atma konusunda oyalanmadan hemen planlamaya göre temel atılmaya başlanması talimatını verdiğini kaydeden Erdoğan, "Yıl sonunu beklemeyeceksiniz’ dedim. Talimatı verdim ve yıl sonundan önce biz şu anda hangi şehirde ne kadar konut yapıyoruz, ona göre bir taraftan da temelleri atıp inşaatlara başlayacağız" diye konuştu.

Erdoğan konut hamlesinin seçim yatırımı olduğu eleştirileriyle ilgili bir soruya ise "Bu ilk defa yapılan bir şey değil ki. TOKİ bundan önce zaten 1 milyon 170 bin konutu yaptı, teslim ettik. Şu anda TOKİ konutlarında oturanlar var, bize dualar ediyorlar. Bizimkinin ispatı var. İspat-ı vücu etmişiz biz" şeklinde yanıt verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön