03 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika KDV açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika KDV açıklaması!

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden Senegal'e giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  gündeme ilişkin konulara değerlendirdi.



Öte yandan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının büyük şehirlerin büyük hallerinin çıkışlarında kontrol noktalar olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın ve Ticaret Bakanlığı'nın denetim personellerinin bulunduğunu aktardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan son dakika KDV açıklaması!

Erdoğan, şöyle devam etti: "Halleri tam anlamıyla kayıt altına almak istiyoruz. Çıkacak olan düzenlemeyle hem hal içerisindeki yönetimin regüle edilmesini hem oraya üreticilerin girmesini sağlayacağız. Yani orada belli bir kotada üretici birliklerine bir kontenjan vereceğiz ve onların hallere girmesini sağlayacağız ki fiyatların dengelenmesinde bir rol oynayabilsinler. Tabii taslağımız var ama bu düzenlemeleri yapıp akabinde onu geçireceğiz. Bir sıralaması ve bir mantığı var kendi içerisinde."

KDV indirimine ek indirim haberi geldi! Temel gıda ürünlerinde büyük fırsat!

Ayçiçek yağında büyük indirim! Zincir marketlerde 130, bu markette 92 TL! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön