27 / 08 / 2024

erdoğandan KDV açıklaması

erdoğandan KDV açıklaması

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden Senegal'e giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  gündeme ilişkin konulara değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika emekli aylığı açıklaması!

Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan ve adeta gündemden düşmeyen emekli aylıkları ile ilgili olarak bir son dakika açıklaması yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yaptığımız artış, enflasyon beklentisinin oldukça üzerindedir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye zam açıklaması: Temmuz'da masaya yatıracağız! Emekliye seyyanen zam son dakika!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca emekliyi ilgilendiren bir son dakika açıklamasında bulundu ve maaşları Temmuz'da masaya yatıracaklarını söyledi. İşte ayrıntılar...

İlk kez ev alacaklara düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor!

İlk kez konut alacak vatandaşlar, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini ve düşük faizli konut kredisinin ne zaman hayata geçirileceğini merakla araştırıyor. Söz konusu kredi ile ilgili açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapması bekleniyor. İşte düşük faizli konut kredisi ile ilgili bilinenler...

Gayrimenkul uzmanından konut satışı açıklaması: 2018 krizinden hallice!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) bugün konut satış rakamlarını açıkladı. 2023 Kasım'da 93 bin 514 konut satılırken Gayrimenkul uzmanı Celal Erdoğdu'dan konut satışı açıklaması geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan zam açıklaması: SSK, Bağ-Kur emeklisi müjde, zam geliyor...

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği maaş zammına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan açıklama geldi. Peki, SSK, Bağ-Kur emekli zammı ne kadar olacak? İşte detaylar...

Mehmet Şimşek’ten ‘hatalı KDV’ açıklaması! 87 milyon lira ceza çıktı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, KDV oranlarını hatalı bir şekilde uygulayan mükellefler başta olmak üzere vergi kayıp ve kaçağını yakından izlediklerini aktardı. Bakan Şimşek, denetimleri ve kesilen cezaları da paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş kira ve konut fiyatı açıklaması: Gerekirse ceza uygulamasına gideceğiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan konutlardaki fahiş artışlarla ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Erdoğan, ceza uygulamasını işaret etti...

En düşük memur maaşı tam 22 bin TL olacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması geldi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memur maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve resmen rakam verdi. Buna göre, en düşük memur maaşı tam 22 bin TL olacak. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika açıklaması:  Memurlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan memur maaşları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Erdoğan: ''Memurlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü yine tutacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni faiz açıklaması! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yeni faiz açıklaması geldi. İşte merak edilen detaylar!

Bu haberi okumadan arsa almayın! Son dakika açıklaması şimdi geldi! Tarih verildi, KDV’den ve tapu harcından muaf olacak

Ev almayı düşünenler dikkat, son dakika açıklaması şimdi geldi! Tarih verildi, tam 40 ilde başlıyor, KDV’den ve tapu harcından muaf tutulacak. Ödemeler yüzde 25 peşin, yıllık yüzde 9 fark, 24 ay vade ile yapılacak. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! Hedef 75 milyar dolar oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Uluslararası müteahhitlik hizmetleri) Ülkemizin bu büyük pastadan aldığı payı, ilk etapta 75 milyar dolara çıkarmayı beraberce hedeflemeliyiz." açıklamasında bulunarak, müteahhitlik sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

TOKİ 81 il projesi için son dakika açıklaması geldi! 81 ildeki ucuz konutların fiyatları belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasından sonra detayları merakla beklenen konut projesinin fiyatları belli oldu. Peki TOKİ 150 bin konut projesinin fiyatları ne kadar? TOKİ'nin 81 ildeki konutları ne kadardan satılacak?

erdoğandan KDV açıklaması Haberi

erdoğandan KDV açıklaması

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden Senegal'e giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı. Geçtiğimiz günlerde gıda ürünlerinde KDV indirimini duyuran ve indirimde usulsüzlük yapan marketler için Erdoğan, "Tekrarı halinde bu cezalar daha da artırılarak uygulanır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Marketler de gündemdeki yerini koruyor. KDV indirimine gittiniz ama buna rağmen marketler önce zam yaptı, sonra sözde o indirimler geldi. Vatandaşlar da marketlere çok tepkili. Bir yandan çalışmaları biliyoruz, halihazırda cezalar kesiliyor. Vatandaşların tepkisi cezaların yetersiz olduğu yönünde. Nasıl bir süreç işleyecek?" sorusuna, "Vatandaşlarımız müsterih olsun" yanıtını verdi.

Ticaret Bakanlığı'nın ve Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın KDV indirimlerinin fiyatlara yansıtılıp yansıtılmadığıyla yönelik incelemeler yaptığını vurdulayan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Burada ciddi bir denetim ve yaptırım mekanizmamız söz konusu. Bunun haricinde bir ürünün...