05 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği hedef tutturuldu! Bu marketler diğerlerine göre yüzde 10 daha ucuz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği hedef tutturuldu! Bu marketler diğerlerine göre yüzde 10 daha ucuz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ‘’Bin market’’ hedefini tutturan Tarım Kredi Kooperatif Market, bininci mağazasını Artuklu’da açtı. Konuyla ilgili konuşan Genel Müdür Yıldırım, 81 ilde hizmet vermeyi hedeflediklerini vurgulayarak, diğer marketlere göre yüzde 10 daha uygun olduklarını söyledi.



BİN MARKET HEDEFİNE ULAŞILDI

Sabah gazetesinin haberine göre; Tarım Kredi Marketlerin Genel Müdürü Yıldırım, market stratejisi ve Ramazan'da yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi. 

Bütün bu çalışmaların Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın'ın ortaya koyduğu vizyon kapsamında hızla ilerlediğine işaret eden Yıldırım, Ocak, Şubat ve Mart aylarında toplamda 300 mağaza açtıklarını anımsatarak, hızla mağaza açmaya devam edeceklerini söyledi. Şimdiye kadar 10'u Grossmarket olmak üzere bin mağaza sayısına ulaştıkları bilgisini paylaşan Yıldırım, Türkiye genelinde 10 depo ile 74 kent ve 381 ilçede marketlerin hizmet verdiğini bildirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği hedef tutturuldu! Bu marketler diğerlerine göre yüzde 10 daha ucuz 

YIL SONUNDA 8 BİN İSTİHDAM HEDEFİ

Hakkâri, Van, Şırnak, Bitlis, Siirt, Muş ve Batman’da henüz şubelerinin bulunmadığının altını çizen Yıldırım, yılın ilk yarısında bu kentlerde de mağazaların açılacağını kaydederek, yılın ikinci yarısında kurulacak Erzurum ve Diyarbakır lojistik merkezleriyle lojistik merkez sayısını 12’ye çıkartacaklarını ve 81 ilde hizmet vermeyi hedeflediklerini ifade etti. Şu an için 5 bin 300 kişiye istihdam sağlandığına işaret eden Yıldırım, 2022 yılı sonu itibarıyla bu sayının 7 bin 500, 8 bine çıkarılacağını duyurdu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön