05 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği hedef tutturuldu! Bu marketler diğerlerine göre yüzde 10 daha ucuz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği hedef tutturuldu! Bu marketler diğerlerine göre yüzde 10 daha ucuz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ‘’Bin market’’ hedefini tutturan Tarım Kredi Kooperatif Market, bininci mağazasını Artuklu’da açtı. Konuyla ilgili konuşan Genel Müdür Yıldırım, 81 ilde hizmet vermeyi hedeflediklerini vurgulayarak, diğer marketlere göre yüzde 10 daha uygun olduklarını söyledi.



Tarım Kredi'nin bir çiftçi kuruluşu olduğunu anımsatan Yıldırım, Tarım Kredi markası ile üretilen ürünlerin yüzde yüzünün çiftçinin emeği olduğunu vurgulayarak, son 3-4 ayda Türkiye’de gıda arzında bir sıkıntı varmış gibi bir algının oluştuğunu aktardı. Türkiye'de kesinlikle gıda arzında bir sıkıntının olmadığını anlatan Yıldırım, un, ayçiçek yağı, bakliyat başta olmak üzere ürünlerin tüm mağazalarda yeteri miktarda bulunduğunu açıkladı.  

RAMAZAN HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Ramazan ayı için hazır olduklarını belirten Yıldırım "Kendi ürünlerimizin yanında TMO, Et ve Süt Kurumu ve Türk Şeker'in ürünlerini de raflarımızda uygun fiyatla müşterilerimiz ile buluşturacağız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği hedef tutturuldu! Bu marketler diğerlerine göre yüzde 10 daha ucuz

Bu kapsamda TMO ile oluşturulan işbirliği ile 5 litrelik teneke Ayçiçek yağını 129 TL'ye, Et ve Süt Kurumu'nun konserve kuşbaşı 800 gramını 55.50 TL'ye ve konserve kıyma 800 gramını 45.50 TL'ye vatandaşlarımıza sunmaktayız. Süt ürünlerinde, peynir grubu başta olmak üzere, kalitemiz ve fiyatlarımızla iddialıyız" dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön