05 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği hedef tutturuldu! Bu marketler diğerlerine göre yüzde 10 daha ucuz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği hedef tutturuldu! Bu marketler diğerlerine göre yüzde 10 daha ucuz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ‘’Bin market’’ hedefini tutturan Tarım Kredi Kooperatif Market, bininci mağazasını Artuklu’da açtı. Konuyla ilgili konuşan Genel Müdür Yıldırım, 81 ilde hizmet vermeyi hedeflediklerini vurgulayarak, diğer marketlere göre yüzde 10 daha uygun olduklarını söyledi.



TARIM KREDİ’DEN RAMAZAN KAMPANYASI

Aynı standart ve kalitedeki her üründe piyasaya göre yaklaşık yüzde 8-10 arasında daha ucuz olduklarını ifade eden Yıldırım, Ramazan kumanyasını 169 Türk lirasına hazırladıklarına işaret ederek, en kaliteli, en güçlü Ramazan kumanyasının kendilerinde olduğunu öne sürdü.

Ayrıca hayırseverler için KoopKart uygulaması başlattıklarına dikkati çeken Yıldırım, vatandaşların istemesi hâlinde 150-250-500 ya da istedikleri miktardaki KoopKart’ları ihtiyaç sahiplerine ulaştırabileceklerini anlattı.

Çiftçilerin beklediği haber geldi! Tarım Kredi Kooperatifleri ve Ziraat Bankası...

Gübre fiyatları yüzde 41 zamlandı! Milyonlarca çiftçiye şok! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Rusya'dan ayçiçek yağına kota geldi, market fiyatları güncellendi! İşte 25 Mart 2022 ŞOK, A101, MİGROS fiyat listesi!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön