21 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı onayladı! Emekliye 30.000 TL

Cumhurbaşkanı onayladı! Emekliye 30.000 TL

Binlerce emeklinin yüzünü güldürecek haber Ziraat Bankası'ndan geldi. Emekli vatandaşlar için sağlanan kampanyalar yakından takip edilirken belli bir tutarın üzerinde maaşı bulunan emekliler için 30 bin liraya kadar faizsiz kredi verileceği açıklandı.



Emekli vatandaşların en çok tercih ettiği banka Ziraat Bankası olurken uygun faiz oranları ile de birçok kişinin yüzünü güldürmeyi de sürdürüyor. Müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak için pek çok farklı kampanya düzenleyen Ziraat Bankası yeni kampanyası ile emeklilerin ilgi odağı oldu. Özellikle emekli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için verilen ihtiyaç kredisi hakkında araştırmalar sürüyor. Maaşları belli bir tutarın üzerinde olan emekliler 30 bin liraya kadar faizsiz kredi alabilecek. İşte emeklilere özel ihtiyaç kredisi merak edilen  tüm detaylar…

İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?
Cumhurbaşkanı onayladı! Emekliye 30.000 TL

Binlerce emeklinin yüzünü güldürecek haber Ziraat Bankası'ndan geldi. Emekli vatandaşlar için sağlanan kampanyalar yakından takip edilirken belli bir tutarın üzerinde maaşı bulunan emekliler için 30 bin liraya kadar faizsiz kredi verileceği açıklandı. Haberi duyan birçok kişi başvuruların nasıl yapılacağını araştırmaktadır.

Internet bankacılığı kullanan emekliler öncelikle bankacılık şifresi almalıdır. Şifre ile birlikte sisteme giriş yaparak ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön