08 / 07 / 2024

Cumhurbaşkanı onayladı! Emekliye 30.000 TL

Cumhurbaşkanı onayladı! Emekliye 30.000 TL

Binlerce emeklinin yüzünü güldürecek haber Ziraat Bankası'ndan geldi. Emekli vatandaşlar için sağlanan kampanyalar yakından takip edilirken belli bir tutarın üzerinde maaşı bulunan emekliler için 30 bin liraya kadar faizsiz kredi verileceği açıklandı.



Emekliler için sağlığına Kredi kapsamında 36 ay vadeli olarak 30.000 liraya kadar nakit kredi imkanı tanınmaktadır. Yüksek tutarda kredi almak isteyen emekliler için alacakları aylık maaş önemli bir yere sahiptir. Aldıkları emekli maaş tutarına göre alacakları ihtiyaç kredisi Bu doğrultuda şekillenmektedir. Yeni kampanya doğrultusunda emekliler kolay bir şekilde Kredi alabilecek.

Cumhurbaşkanı onayladı! Emekliye 30.000 TL

Emekliler için verilen kredi kampanyası doğrultusunda emeklilerden sabit gelir istenmektedir. Borcun düzenli bir şekilde geri ödemesini yapılabilmesi için emeklilerden sabit gelir şartı isteniyor.

SSK ya da Bağkur fark etmeden emekli olan kişilerden sabit gelir şartı istenmektedir. Bankalar kendilerine güvence altına almak için emekli olan kişilerden bu şartı talep ediyor. Şartı sağlayan kişiler bankadan kolay bir şekilde kredi alabilir. 

EDİTÖR NOTU: Bu haber 17 Eylül 2022 tarihinde saat 18.00'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,27 Türk Lirası, euro 18,34 Türk Lirası, altının gramı ise 986 Türk Lirası değerinde.

Ticari kredilerde şok eden gerçek ortaya çıktı!

Selçuk Geçer'in bu uyarısını dinlemeden dolara yatırım yapmayın!

İslam Memiş'ten gram altın itirafı geldi: 'Kaybettim'


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön