11 / 10 / 2024

Dap Burgu 'dan ilk görüntüler!

Dap Burgu 'dan ilk görüntüler!

Dap Yapı 'nın yeni projesi Dap Burgu bugün günyüzüne çıktı. Proje Maltepe 'de burgu şeklinde iki kule halinde yükselecek. 22 katlı olan kulelerin her katında kulelerin özel mimarisinden dolayı farklı daire planları ve birbirinden değişken metrekarelerde d




Dap Burgu projesinde kuleler dönerek yükselecek. Maltepe 'de, Adalar manzaralı sahilde inşa edilecek olan Dap Burgu dış mimari farklılığına paralel, iç mimaride de lobiden itibaren lüksün yeni tanımı ile buluşturacak bambaşka bir dekorasyon zenginliğine sahip.

 

Su konseptinin yanı sıra 4 mevsim açılır-kapanır havuzun bulunduğu projede yaşamsal üniteler çağımızın ihtiyaçlarına uygun, pratik yaşamı ön plana çıkaran minimal ve kullanışlı daire çözümlerinden oluşuyor.

22 katlı olan kulelerin her katında kulelerin özel mimarisinden dolayı farklı daire planları ve birbirinden değişken metrekarelerde daireler mevcut.




36 – 51 metrekare arası 22 adet stüdyo,   48 – 76 metrekare arası 178 adet 1+1, 84 – 103 metrekare arası 46 adet 2+1 olmak üzere toplam 246 rezidans dairenin yer aldığı Dap Burgu 'da dairelerin fiyatları 149 bin TL 'den başlıyor.


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön