06 / 05 / 2024

Dap Yeni Levent'e 82 kat ön talep geldi! 

Dap Yeni Levent'e 82 kat ön talep geldi! 

Firma: Dap Yapı

Proje: Yeni Levent

Dap Yeni Levent projesi megakent İstanbul’un merkezi konumunda, daha önce yapılmayanı yapma vizyonu ile yükseliyor. Projedeki bin konut için 82 kat ön talep geldi...



Yeni Levent projesi, iş merkezlerinden, eğitimden sağlığa, kültür sanattan, alışveriş ve eğlenceye kadar, kentin bütün zenginliklerinin tam merkezinde konumlanıyor. Proje ile her nesile ve her kuşağa hitap eden kültürel aktivitelerinin kalbinde; kuşakları bir araya getiren bir yaşam vadediliyor. 

Megakent İstanbul’daki en önemli akslardan olan Büyükdere Caddesi, Levent, Etiler, Şişli gibi köklü semtlerin kesiştiği noktada yükselen Yeni Levent, İstanbul’un iki yakasını buluşturan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün tam merkezinde bulunmasıyla da ön plana çıkıyor. 

Dap Yeni Levent e 82 kat ön talep geldi! 

Bu zamana kadar sektöre örnek olacak pek çok simge projeyi hayata geçirdiklerine ve imza attıklarına vurgu yapan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Levent adı, Osmanlı’da denizci askerlere verilen ‘levend’den geliyor. O dönem, denizci askerlerin eğitim, spor ve aktivite alanı olarak kurulan Levent Çiftliği bölgesi, Cumhuriyet dönemiyle birlikte 35 bin ağaç dikilerek bölge yeşillendirilmiş. Yine Cumhuriyet dönemiyle birlikte artan konut ihtiyacı üzerine, Levent bölgesine çok ilerici ekolojik bir bakış açısıyla yeşil mahalleler kurulmuş. Çok ilerici ekolojik bir bakış açısıyla yeşil mahalleler kurulmaya başlanıyor. Biz de o dönemin ekolojik mahalle kavramını bugünün şehir hayatına uyarladık. İstanbul’un en önemli merkezlerinden Levent’te, Ihlamur Kasrı kadar bir alan olan 50 dönüm koruya komşu, lüksü doğayla buluşturan, alçak katlı, yatay country tarzı Yeni Levent projesini geliştirdik.” açıklamasında bulundu. 

BÖLGEDEKİ YATAY MİMARİLİ EN BÜYÜK PROJE

Yeni Levent'in merkezi konumunun altını çizen Ziya Yılmaz, lokasyon itibarıyla önemli iş ve finans merkezlerinin kesişiminde yer alan projenin, aynı zamanda bölgedeki yatay mimarinin bulunduğu proje olacağının altını çizdi. 

Dap Yeni Levent e 82 kat ön talep geldi! 

Ziya Yılmaz, konuyla ilgili açıklamasında "Özellikle pandemi dönemi, tüketici beklentilerini ciddi anlamda değiştirdi. Pandemi etkisi, sağlık konusunu hiç olmadığı kadar öne çıkarırken, lüks anlayışında da bunun etkilerini görüyoruz" ifadelerini kullandı ve insanların artık, doğayla iç içe olan ama kentin merkezinde yer alan projeleri tercih ettiğine vurgu yaptı.

"Biz de “Çekmeköy projemizde 58 bin 300, Nişantaşı’nda ise 20 bin kişinin görüşünü alarak sağlıklı ev konseptini hayata geçirmiştik" diye konuşan ziya Yılmaz, Yeni Levent projesi için 82 bin kişiyle görüştüklerine vurgu yaptı. Elde ettikleri bilgileri, DAP uzmanlığıyla ve bilimsel verilerle harmanladıklarını aktaran Yılmaz, öncü bir yaklaşımla; lüksü doğayla bir araya getiren kentte country konseptini sektöre kazandırdıklarını belirtti. 

Yeni Levent projesi megakent İstanbul’un merkezi konumunda, daha önce yapılmayanı yapma vizyonu ile yükseliyor. 


projeye sor



Geri Dön