13 / 05 / 2024

DELL'den Dünyada bir ilk! 6k çözünürlüğe sahip monitör

DELL'den Dünyada bir ilk! 6k çözünürlüğe sahip monitör

Kadim bir geçmişe sahip dünyaca ünlü DELL markası, IPS Black panel teknolojisine sahip dünyanın ilk 6K çözünürlüklü monitörünü tanıttı.



Windows ve Mac işletim sistemleriyle tamamen entegre olan Dell UltraSharp 32 6K Monitör (U3224KB), her bir pikselin önemli olduğu grafik dizancılar, mühendisler ve veri bilimcileri gibi detay odaklı profesyoneller için etkileyici 6K çözünürlükte ve VESA sertifikalı DisplayHDR 600’de harika detaylar, keskinlik ve renk kantrast ile kaliteyi yükseltiyor. 4K’ya kıyasla 6K çözünürlükte yüzde 150 daha çok piksel sunan yeni UltraSharp 32 6K Monitör, veri setlerinize ve grafiklerinize fazladan detaylar ve ek netlik veriyor.

DELL den Dünyada bir ilk! 6k çözünürlüğe sahip monitör

IPS Black teknolojisinin müdâhil edilmesi, karanlık ortamlarda bile koyu renkli şeyler için derinlikte bir yükseliş ve neredeyse bütün açılardan görüntülenebilen doğru renkler manasına geliyor. Dell’in yakın tarihte yaptırdığı Hot Tech araştırması, IPS Black teknolojisine sahip monitörlerin özellikle açık ton grilerin görüntülenmesinde eski IPS’lere göre yüzde 41’e kadar daha derin siyah seviyeleri ve 1,2 kata kadar daha iyi renk kontrastı sunduğunu ortaya koyuyor. UltraSharp 32 6K Monitör, özellikle düşük ışıklı ortamlarda mükemmel video konferans özellikleri arayan kullanıcılar için de ideal.

Monitör, dâhili çift kazançlı HDR 4K web kamerasına malik. Akıllı ve daha güvenli bir ortaklık tecrübesi için otomatik çerçeveleme, ışık ayarlarının yanı sıra gelişmiş netlik, otomatik SafeShutter fonksiyonları sunuyor. Monitörde ayrıca yankı önleyici mikrofon ve çift 14W hoparlör var. Çalışma sahanızı düzenli tutmak için kablo kirliliğini azaltan ve ön bölümde yer alan pop-out feature, öne doğru açılır fonksiyonuyla de cihaz ve aksesuarlarınızı kolayca bağlayabilmeniz için bağlantı noktalarına kolay erişim sağlıyor.

Apple yine kendi göbeğini kendi kesti! Artık o defteri kapattı

LG 50UP77006LB TV en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 18 Ocak 2023 fiyat listesi

Bu güncelleme çok tehlikeli! Güncelleme yaptığınızda bilgisayarınız bozulabilir


Geri Dön