30 / 04 / 2024

Deloitte Maslak'taki yeni merkez binasına taşınıyor!

Deloitte Maslak'taki yeni merkez binasına taşınıyor!

Deloitte, eylül sonunda Maslak'taki yeni merkez binasına taşınacak. 1400 çalışanı ile Deloitte Maslak ofisinin tasarımı özellikle ofis alanında uzman tasarımlarıyla öne çıkan Bigg Mimarlık yöneticisi mimar Gürhan Bakırküre tarafından gerçekleştirildi




Denetim ve değerlendirme şirketi Deloitte, eylül sonunda İstanbul Maslak'taki yeni merkez binasına taşınacak. 1400 çalışanı ile Deloitte Maslak ofisinin tasarımı özellikle ofis alanında uzman tasarımlarıyla öne çıkan Bigg Mimarlık yöneticisi mimar Gürhan Bakırküre tarafından gerçekleştirildi. 

12 bin 500 metrekarelik toplam ofis alanının 2 bin 500 metrekaresi eğitim, 800 metrekaresi sosyal, 350 metrekaresi ise serbest çalışma alanı olarak değerlendirilecek. 

Deloit te global ofis konseptinin yansıması olan Project Horizon yaklaşımı yeni Türkiye ofisinde de uygulandı. Bu konsept kapsamında klasik ofis yaklaşımının aksine sabit ve kişiye özel masa bulunmuyor. 

Bunun yerine seçme özgürlüğünü en üst seviyede bir ofis ortamı öngörülüyor. 

Proje, Gürhan Bakırküre tarafından 6 ayda tamamlandı. 

Bakırküre, "Özellikle ofislerde özgür düşüncenin gelişmesi için tasarım son derece önemli bir unsur. Deloitte Türkiye ofisini tasarlarken yüzde 40 oranında alan tasarrufu sağladık. Bu sayede verimliliğin yüzde 25 oranında artabilmesi mümkün" dedi. 



Milliyet


Geri Dön