21 / 05 / 2024

Deloitte Maslaka mı taşınıyor

Deloitte Maslaka mı taşınıyor

Deloitte, eylül sonunda Maslak'taki yeni merkez binasına taşınacak. 1400 çalışanı ile Deloitte Maslak ofisinin tasarımı özellikle ofis alanında uzman tasarımlarıyla öne çıkan Bigg Mimarlık yöneticisi mimar Gürhan Bakırküre tarafından gerçekleştirildi

Koronavirüs sürecinde konut müşteri talebi artıyor!

Deloitte, yeni tip koronavirüs salgınının sektörel etkilerini analiz ettiği raporda, üretim merkezleri ve ticarethanelerde düşüş yaşanmasına rağmen, konut müşteri talebinde artış gözlendiğini belirtti...

Panora GYO, Deloitte DRT Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı için Deloitte DRT Bağımsız Denetim ve SMM A.Ş. ile anlaştı..

Türkler yurt dışında son 10 yılda 26.3 milyar dolarlık yatırım yaptı!

Deloitte’nin Türkiye bölümünün derlediği bilgilere göre Türkler, yurt dışında toplam 292 satın alma ve birleşme işlemi gerçekleştirdi. 26.3 milyar dolarlık yatırım yapan Türkler, yatırımlarını yüzde 76’sı Avrupa ülkelerinde yaptı.

Bakırküre Architects, Y kuşağına uygun ofis tasarımı yaptı!

Bakırküre Architects, son zamanlarda Maslak'ta cephesi ve formu ile göze çarpan Deloitte'un Genel Müdürlük ofisini tasarladı. Projede Kale Grubu'nun ürünleri kullanılırken, günümüz teknolojik olanakları sağlandı.

Deloitte Maslak'taki yeni merkez binasına taşınıyor!

Deloitte, eylül sonunda Maslak'taki yeni merkez binasına taşınacak. 1400 çalışanı ile Deloitte Maslak ofisinin tasarımı özellikle ofis alanında uzman tasarımlarıyla öne çıkan Bigg Mimarlık yöneticisi mimar Gürhan Bakırküre tarafından gerçekleştirildi

Maslak No1 Plaza Deloitte Türkiye ile anlaştı!

İstanbul Maslak’ta plazalar bölgesinde yapımı tamamlanmak üzere olan Maslakno/1 Ofis Plaza, dünyanın en büyük finans ve denetim kuruluşlarından biri olan Deloitte Türkiye ile anlaştı...

Deloitte Türkiye Maslakno1‘de yerini aldı!

Maslak’ta plazalar bölgesinde yapımı tamamlanmak üzere olan Maslakno / 1 Ofis Plaza, dünyanın en büyük finans ve denetim kuruluşlarından biri olan Deloitte Türkiye ile anlaştı.

Deloitte: Ortadoğu'daki olaylardan inşaat sektörü etkilenecek!

Deloitte Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Sait Gözüm, Türk firmalarının Ortadoğudaki gelişmelerden nasıl etkileneceğine ilişkin olarak 'Bu alternatif pazarlarda çalışanlar için, hayat olumsuz etkilendi, ama bence o da teğet geçecek' dedi.

Neden arsa ve arazi yatırımı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak yazarı Tebernüş Kireçci neden arsa ve arazi yatırımının yüksek prim potansiyeli taşıdığını analiz etti.

Manisa'ya 200 milyon dolarlık AVM yatırımı

Avrupa'da 20 ülkede faaliyet gösteren Hollandalı ticari gayrimenkul şirketi Redevco, Ankara ve Erzurum'un ardından Manisa'ya da alışveriş merkezi yatırımı gerçekleştireceğini açıkladı.

Botaş 30 mühendis alıyor

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'ye (Botaş) daimi statüde 30 mühendis, 8 tekniker ve 4 teknisyen alınacak. Türkiye İş Kurumu (İşkur) Ankara-Çankaya Şube Müdürlüğü'nün konuya ilişkin ilanı, Resmî Gazete'de yayımlandı.

TMSF Göltaş'a 33 milyon Euro yatırım yaptı

Yönetimi Tasarruf Mevduat Sigorta Fonunda (TMSF) bulunan Şevket Demirel Şirketleri İcra Kurulu Başkanı Hidayet Nalçacı, ''2005'te el konulan çimento şirketine 33 milyon Euro'luk yatırım yapıldı ve günlük klinker üretimi 4 bin tondan 6 bin 100 tona çıkarıl

İlk özel müzayede 26 Mart'ta!

Türkiye'de şahıslara ve şirketlere ait gayrimenkullerin satılacağı ilk müzayede 26 Mart'ta gerçekleştirilicek.

Deloitte Maslaka mı taşınıyor Haberi

Deloitte Maslaka mı taşınıyor


Denetim ve değerlendirme şirketi Deloitte, eylül sonunda İstanbul Maslak'taki yeni merkez binasına taşınacak. 1400 çalışanı ile Deloitte Maslak ofisinin tasarımı özellikle ofis alanında uzman tasarımlarıyla öne çıkan Bigg Mimarlık yöneticisi mimar Gürhan Bakırküre tarafından gerçekleştirildi. 

12 bin 500 metrekarelik toplam ofis alanının 2 bin 500 metrekaresi eğitim, 800 metrekaresi sosyal, 350 metrekaresi ise serbest çalışma alanı olarak değerlendirilecek. 

Deloit te global ofis konseptinin yansıması olan Project Horizon yaklaşımı yeni Türkiye ofisinde de uygulandı. Bu konsept kapsamında klasik ofis yaklaşımının aksine sabit ve kişiye özel masa bulunmuyor. 

Bunun yerine seçme özgürlüğünü en üst seviyede bir ofis ortamı öngörülüyor. 

Proje, Gürhan Bakırküre tarafından 6 ayda tamamlandı. 

Bakırküre, "Özellikle ofislerde özgür düşüncenin gelişmesi için tasarım son derece önemli bir unsur. Deloitte Türkiye ofisini tasarlarken yüzde 40 oranında...