21 / 05 / 2024

Deloitte Maslak yeni merkez binası

Deloitte Maslak yeni merkez binası

Deloitte, eylül sonunda Maslak'taki yeni merkez binasına taşınacak. 1400 çalışanı ile Deloitte Maslak ofisinin tasarımı özellikle ofis alanında uzman tasarımlarıyla öne çıkan Bigg Mimarlık yöneticisi mimar Gürhan Bakırküre tarafından gerçekleştirildi

Dünya Gazetesi Maslak'taki ofisinden bugün çıkarıldı: Kira krizi yaşayan gazete Umut Güner'e satıldı!

Mali sıkıntılar nedeniyle bugün Maslak'ta bulunan ofislerinden çıkarılan Dünya Gazetesi'nin yeni sahibinin de Umut Güner olduğu belirtildi. 

Maslak Koru lansmana özel yüzde 15 indirimle satışta! Yeni proje! 

Maslak Koru projesinde lansmana özel yüzde 15 indirimle konut satışları başladı. Peki Maslak Koru'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Koray GYO Maslak projesi geliyor! Yeni proje!

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi  11 ada 87 No' lu parsel üzerinde yeni proje inşa edecek. İşte detaylar... 

Oyak Maslak projesi resmen başlıyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanı başına tam 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında inşa edilecek olan projede 413 konut ve 12 ticari üniteye yer verilecek.

KİPTAŞ Maslak Koru resmen başlıyor! KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi Maslak Koru resmen başlıyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde hayata geçirilecek.

Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için ön talep topluyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Oyak Maslak projesi geliyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanına 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat, Maslak'ta inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında yükselecek projede 413 konut ve 12 ticari ünite yer alacak.

Maslak Koru geliyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için düğmeye bastı. Söz konusu proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Peker Holding İstanbul’un kalbine yeni bir ofis projesi daha ekliyor!

Bomonti Business Center gibi İstanbul’a kazandırdığı iş merkezleri ile dikkat çeken Peker Holding, Maslak’ın kalbine yeni bir proje ekliyor. İşte detaylar!

Doğuş GYO'dan Maslak imar planı davasına ilişkin açıklama!

Doğuş GYO'dan Maslak imar planı davasıyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Şirket, yeniden karar verilmek üzere dosyanın anılan Bölge İdare Mahkemesi İdari Dava Dairesine gönderilmesine kesin olarak karar verdi. 

Doğuş GYO'nun Maslak imar planı davası sonuçlandı!

Doğuş GYO'nun Maslak imar planı davasında yeni bir gelişme yaşandı. Buna göre, dava Doğuş GYO'nun lehine sonuçlandı. 

Kolektif House yeni lokasyonu için gün sayıyor!

Paylaşımlı ofis konseptiyle hizmet veren Kolektif House, Maslak'taki yeni lokasyonu için geri sayıma başladı. Kolektif House’un Aksoy Plaza’da yer alacak lokasyonu, Haziran ayında üyelerine hizmet verecek.

Adozer Tower geliyor! Yeni Proje!

Adozer Grup, Maslak'ta yeni rezidans projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firma, projenin inşaatına Mayıs ayında başlayacak.

Deloitte Maslak yeni merkez binası Haberi

Deloitte Maslak yeni merkez binası


Denetim ve değerlendirme şirketi Deloitte, eylül sonunda İstanbul Maslak'taki yeni merkez binasına taşınacak. 1400 çalışanı ile Deloitte Maslak ofisinin tasarımı özellikle ofis alanında uzman tasarımlarıyla öne çıkan Bigg Mimarlık yöneticisi mimar Gürhan Bakırküre tarafından gerçekleştirildi. 

12 bin 500 metrekarelik toplam ofis alanının 2 bin 500 metrekaresi eğitim, 800 metrekaresi sosyal, 350 metrekaresi ise serbest çalışma alanı olarak değerlendirilecek. 

Deloit te global ofis konseptinin yansıması olan Project Horizon yaklaşımı yeni Türkiye ofisinde de uygulandı. Bu konsept kapsamında klasik ofis yaklaşımının aksine sabit ve kişiye özel masa bulunmuyor. 

Bunun yerine seçme özgürlüğünü en üst seviyede bir ofis ortamı öngörülüyor. 

Proje, Gürhan Bakırküre tarafından 6 ayda tamamlandı. 

Bakırküre, "Özellikle ofislerde özgür düşüncenin gelişmesi için tasarım son derece önemli bir unsur. Deloitte Türkiye ofisini tasarlarken yüzde 40 oranında...