17 / 05 / 2024

Deloitte Maslak binası

Deloitte Maslak binası

Deloitte, eylül sonunda Maslak'taki yeni merkez binasına taşınacak. 1400 çalışanı ile Deloitte Maslak ofisinin tasarımı özellikle ofis alanında uzman tasarımlarıyla öne çıkan Bigg Mimarlık yöneticisi mimar Gürhan Bakırküre tarafından gerçekleştirildi

Ziraat GYO İstanbul'daki 7 binasının değerini açıkladı! 

Ziraat GYO, Kadıköy Rıhtım, Maslak, Cağaloğlu, Beyazıt, Aksaray Cerrahpaşa, Bahçekapı Postane ve Mecidiyeköy binalarının değerlerini açıkladı. Peki Ziraat GYO'nun İstanbul'daki 7 binasının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

İş GYO Maslak ofis binasının değeri belli oldu!

İş GYO Maslak ofis binasındaki 14 adet taşınmazın toplam değeri 163 milyon 150 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 192 milyon 517 bin TL değer takdir edildi. 

İş GYO Maslak ofis binasının kira değeri ne kadar?

İş GYO Maslak ofis binasının toplam aylık kira değeri 561 bin 200 TL olarak belirlendi. Gayrimenkulün KDV dahil toplam kira değeri ise 662 bin 216 TL oldu. Binanın KDV hariç yıllık kira değeri ise 6 milyon 734 bin 400 TL olarak belirlendi.

İş Bankası, İş GYO Maslak ofis binasından ilave alan kiraladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada, İstanbul Maslak Ofis Binası'nda halihazırda yaklaşık 594 metrekarelik alanda kiracı olan Türkiye İş Bankası A.Ş.'ye 68,7 metrekarelik ilave alan kiralandığını bildirdi.

Doğuş GYO, Maslak Ofis Binası ve Doğuş Center Etiler'i satın aldı!

Doğuş GYO, İstanbul Maslak'ta bulunan D Ofis Maslak binasını KDV hariç 525 milyon 690 bin TL bedel ve Doğuş Center Etiler'i KDV hariç 62 milyon 900 bin TL bedel ile satın almaya karar verdi.

Doğuş GYO, D Ofis Maslak binasını 525,9 milyon TL'ye aldı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu, D Ofis Maslak binasının KDV hariç 525 milyon 690 bin TL peşin bedelle satın alınmasına karar verdi...

İş GYO Maslak ofis binası değerleme raporu 2018!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M.Ayazağa Mahallesi'nde yer alan Maslak ofis binası değerleme raporunu yayınladı...

İş GYO Maslak ofis binası 2017 değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Maslak ofis binası 2017 değerleme raporunu yayınladı. İşte değerleme raporu.

Maslak ve çevresi uygulama imar planı askıda!

Maslak ve Çevresi Uygulama İmar Planı Değişikliği paftaları 194 sayılı İmar Kanununun 8.maddesine göre Sarıyer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü binası 2. katında ve Sarıyer Bld. Resmi İnternet Sitesinde askıya çıkarıldı.

Altınbaş Holding Maslak No 1'e taşınıyor!

Altınbaş Holding, İstanbul Bağcılar'daki binasından Maslak No 1 Office Tower'a taşınıyor. Bağcılar'da boşaltılan bina ise tamamen Kemerburgaz Üniversitesi tarafından kullanılacak. Bir kata ise üniversite bünyesinde kurulan AYDAM yerleşecek.

İş GYO Maslak petrol ofisi binasının 2015 değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M.Ayazağa Mahallesi, 10 ada, 2 Pafta, 10 Parsel'de bulunan Maslak petrol ofis binasının 2015 değerleme raporunu yayınladı.

Odeabank genel müdürlük binası Levent'e taşındı!

Türkiye'nin genç bankalarından Odeabank yılın ilk çeyreğinde Maslak'taki genel müdürlük binasını Esentepe'deki Levent 199 Plaza'ya taşıdı.

İş GYO Maslak ofis binası değerleme raporunu yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı bir açıklamaya göre İş GYO İstanbul Maslak Ofis Binası Değerleme Raporu değerleme raporunu yayınladı...

Deloitte Maslak binası Haberi

Deloitte Maslak binası


Denetim ve değerlendirme şirketi Deloitte, eylül sonunda İstanbul Maslak'taki yeni merkez binasına taşınacak. 1400 çalışanı ile Deloitte Maslak ofisinin tasarımı özellikle ofis alanında uzman tasarımlarıyla öne çıkan Bigg Mimarlık yöneticisi mimar Gürhan Bakırküre tarafından gerçekleştirildi. 

12 bin 500 metrekarelik toplam ofis alanının 2 bin 500 metrekaresi eğitim, 800 metrekaresi sosyal, 350 metrekaresi ise serbest çalışma alanı olarak değerlendirilecek. 

Deloit te global ofis konseptinin yansıması olan Project Horizon yaklaşımı yeni Türkiye ofisinde de uygulandı. Bu konsept kapsamında klasik ofis yaklaşımının aksine sabit ve kişiye özel masa bulunmuyor. 

Bunun yerine seçme özgürlüğünü en üst seviyede bir ofis ortamı öngörülüyor. 

Proje, Gürhan Bakırküre tarafından 6 ayda tamamlandı. 

Bakırküre, "Özellikle ofislerde özgür düşüncenin gelişmesi için tasarım son derece önemli bir unsur. Deloitte Türkiye ofisini tasarlarken yüzde 40 oranında...