02 / 05 / 2024

DenizBank promosyon ücreti ne kadar?

DenizBank promosyon ücreti ne kadar?

Emekli promosyonları pek çok emekli tarafından sorgulanmaktadır. Özellikle Denizbank emekli promosyonunun ne kadar olduğu öğrenilmek isteniyor. İşte detaylar!



DENİZBANK EMEKLİ PROMOSYON ÜCRETİ NE KADAR?

Emekli maaşını DenizBank’tan 3 yıl süre ile almayı taahhüt eden emekliler 1.750 TL’ye varan nakit promosyon alabilirler.

  • Aylık 1.500 TL altında maaş alan kişilere 675 TL,

- Aylık 1.500 TL ile 2.500 TL arasında maaş alan vatandaşlara 850 TL,

- 2.500 TL ve üzeri maaş alanlara 1.000 TL almaktadırlar. Bunun yanında bir otomatik ödeme talimatına ek 750 TL promosyon ödemesi de yapılacaktır.

Emekli maaşınızı DenizBank şubelerine gelmeden Mobil Bankacılık uygulaması üzerinden ya da e-devlet üzerinden bankaya aktarma işlemi yapılabilir.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ NE KADAR?

SGK emeklileri yani Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur emekli maaş ödemelerini Ziraat Bankası vasıtası ile alan vatandaşlar;

- 1.500 TL altında emekli aylığı alanlara 500,00 TL alırken,

- 1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 625,00 TL alırken,

- 2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara 750,00 TL tutarında promosyon ödemesi almaktadır. Bunun yanı sıra maaşlarını Ziraat Bankasından 3 yıl boyunca almayı taahhüt edenlere peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır.

EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Emekli aylıklarını Ziraat Bankası ile alan vatandaşlar promosyon ödemesinden faydalanabilmesi için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Ziraat Bankası aracılığı ile alacaklarına dair başvuruda bulunmaları halinde promosyon ödemelerinden yararlanabilir.

Promosyon ödemesine dair başvuruları;

  • Şubeler,
  • İnternet Şubesi,
  • Ziraat Mobil,
  • ATM'ler,
  • SMS
  • Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile yapılır.

EMEKLİ PROMOSYON TARİHİ UZATILDI MI? BANK PROMOSYONLARI NE ZAMAN BİTİYOR!

Promosyon başvuruları için bilindiği son tarih 30 Eylül’dü. Ancak bu tarih güncellendi.  Yani emekli promosyon başvuru tarihi başvuru süresini uzattı. Özel bankalardan yapılan açıklamalarda emeklilerin 31 Ekim'e kadar promosyon başvurusunda bulunabilecekleri açıklandı. Ekim ayının başlamasıyla birlikte birçok banka son başvuru tarihini Ekim ayı sonuna kadar uzatırken bazı bankalar da 2022 yılının sonuna kadar uzatılmıştır.

Emekli olan kişi sigortalı çalışabilir mi?

Ziraat Bankası promosyonu ne kadar 2022? Ziraat Bankası promosyon nasıl bakılır?

Akbank maaş promosyonu ne kadar? Akbank promosyon süresi ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön