28 / 08 / 2024

Denizbank'ın faizsiz kredi kampanyası devam ediyor! Son başvuru 31 Mart, kaçırmayın!

Denizbank'ın faizsiz kredi kampanyası devam ediyor! Son başvuru 31 Mart, kaçırmayın!

Bankaların kesenin ağzını açtığı bu dönemde, Denizbank yeni müşterilerine hoş geldiniz kampanyası kapsamında faizsiz kredi veriyor. Denizbank'ın faizsiz nakit avans kredisi için son başvuru tarihi ise 31 Mart 2023.



Denizbank ın faizsiz kredi kampanyası devam ediyor! Son başvuru 31 Mart, kaçırmayın!

Denizbank faizsiz kredi başvuru şartları

Denizbank, 1 Mart- 31 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli olan bir kampanyasına katılım sağlamak için başvuru şartlarını yerine getirmek gerekiyor. Kampanya kapsamında, DenizBank.com, Mobildeniz, İnternet Bankacılığı, Deniz kartım, ATM ve SMS kanallarıyla ilk kez kredi kartı başvurusu yapacak olan herkes 250 TL ile 10.000 TL arasında Taksitli Nakit Avans kullanma fırsatı elde edecek. Ancak, kampanyadan yararlanmak için daha önce mevcut bir Denizbank kredi kartı sahibi olmamak gerekiyor.

Ayrıca, Denizbank, ilk kez müşterisi olan vatandaşlara özel bir fırsat sunuyor. Mobildeniz ve İnternet Bankacılığı kanallarından 30-180 gün vadede 5.000- 2.000.000 TL’ye kadar Hoş Geldin vadeli mevduat hesap açanlar %26,00 faiz oranından yararlanabilecek. Şube kanalından yapılacak 5.000- 2.000.000 TL arası vadeli hesap açma işlemleri için ise %25,00 Hoş Geldin faiz oranı geçerli olacak.

Denizbank'tan mükemmel atak! Bu promosyon tutarına 'yok artık' diyeceksiniz

Denizbank para musluğunu EYT’liler için açtı…10 bin TL’ye kadar ödeme var! Sayılı günler kaldı…

Bankalar şaha kalktı, kampanyaları peş peşe açıkladı! Haberi alanlar şubelerin önünde kuyruk oluşturuyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön