06 / 05 / 2024

Deprem yardımları ücretsiz taşınacak! Taksicilerden emsal kampanya

Deprem yardımları ücretsiz taşınacak! Taksicilerden emsal kampanya

10 ili vuran ve Türkiye'yi yasa boğan deprem için Birleşik Taksi Şoförleri Derneği (BTD) mensubu taksiciler kampanya başlattı.



''UYGULAMA 10 GÜN SÜRECEK''

Yardımların taşınmasıyla alakalı vatandaşların herhangi bir ücret ödemeyeceğini aktaran Duman, "Taksiciler olarak yardımların deprem bölgesine ulaşmasını sağlayacağız.  Uygulama 10 gün sürecek." dedi.

"Birleşik Taksi Şoförleri Derneği", "Birleşik Taksiciler Derneği" anlamına gelen Türkçe bir deyimdir. Belirli bir bölge veya ülkedeki taksi şoförlerinin çıkarlarını temsil eden yerel bir kuruluş veya birlik olması muhtemeldir.

"Deprem Yardımları", "deprem yardımı" anlamına gelen Türkçe bir deyimdir. Tipik olarak, bir depremden etkilenen insanlara bağışlar, kurtarma operasyonları ve yiyecek, su ve barınak gibi malzemelerin dağıtımı gibi yardım sağlama çabalarını ifade eder.

Deprem yardımları ücretsiz taşınacak! Taksicilerden emsal kampanya

"Deprem", İngilizce "deprem" anlamına gelen Türkçe bir kelimedir. Deprem, yerkabuğundaki tektonik plakaların hareketinden kaynaklanan ani ve şiddetli bir yer sarsıntısıdır. Depremler, binalara ve altyapıya önemli ölçüde zarar verebilir ve ayrıca tsunami ve toprak kayması gibi diğer doğal afetleri tetikleyebilir.

"Afet", İngilizce'de "afet" anlamına gelen Türkçe bir kelimedir. Afet, yaygın hasara, yıkıma, can kaybına ve normal faaliyetlerin aksamasına neden olan ani ve ciddi bir olaydır. Deprem, kasırga ve sel gibi doğal afetler ile endüstriyel kazalar ve terör saldırıları gibi insan kaynaklı afetlerin her ikisi de afet olarak sınıflandırılabilir. Terim, yerel müdahale kapasitesini aşan ve dışarıdan yardım gerektiren olayları tanımlamak için kullanılır.

Operatörler cevap verdi! İletişim neden kesildi?

Gardaş'tan deprem bölgesine büyük destek! SOCAR fon oluşturdu

Bu habere dikkat ! Altın dehası İslam Memiş tek tek uyardı! Olacakları 1 ay öncesinden söyledi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön