09 / 05 / 2024

Destek ödemelerinin ardı arkası kesilmiyor! Şimdi de öğrenciler için müjdeli haber geldi 

Destek ödemelerinin ardı arkası kesilmiyor! Şimdi de öğrenciler için müjdeli haber geldi 

İlkokul öğrencilerinin beklediği müjdeli haber geldi ve ilkokul öğrencilerine destek ödemesi yapılacağı ilan edildi. Belediye vesilesi ile yayımlanan listede, ilkokul öğrencilerine aylık 330 TL ödeme yapılacağı söylendi.



MÜJDEYİ MANSUR BAŞKAN VERDİ

Yaşam koşullarının kötüleşmesiyle alım gücü yaşayan ailelere destek ödemesi yapılacağı ilan edildi. Bu desteğin çocuklu ailelere yapılacağını, Mansur Yavaş aracılığı ile açıklandı.

330 TL ÖDENECEK

Enflasyonun yükselmesiyle ve ekonominin kötüleşmesiyle geçinmekte zorluk çeken ailelere destek ödemeleri veriliyor. Gereksinim sahibi ailelere devlet vesilesi ile verilen ödemelerin yanı sıra bazı belediyeler de destek ödemeleri yapıyor. Bu belediyelerden biri de  Ankara  Büyükşehir Belediyesi. Çocuklu ailelere 330 TL ödeme verileceği söylendi.

Destek ödemelerinin ardı arkası kesilmiyor! Şimdi de öğrenciler için müjdeli haber geldi 

BİNLERCE ÖĞRENCİ FAYDALANACAK

Belirlenen proje bağlamında pilot bölge seçildiği ve bu bölgedeki öğrenciler için ailelere kantin desteği olunacağı ifade edildi. Pilot bölge olarak Altındağ ve Mamak bölgeleri seçildi ve bu bölgelerdeki 14 bin ilkokul öğrencisinin ailesine 330 TL kantin desteği yapılacağı söylendi. Ödemeler aylık olarak Başkent Kart'a iletilecek ve öncelikle 14 bin öğrenciye yapılacak. İlerleyen zamanlarda 60 bin öğrencinin bu destekten faydalanması planlanıyor.

2 bin TL yardım parası nasıl alınır? Asgari ücretliler faydalanabilir mi?

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den korkutan tahmin! Dolar bu tarihte 40 TL olacak

 Bu fiyatı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Toyota'ya gelen zam dudak uçuklatan cinsten! 


Geri Dön