30 / 04 / 2024

Dev kurumdan altın için yeni açıklama! Nefesler kesildi! Altın Fiyatları önümüzdeki aylarda bu kadar olacak....

Dev kurumdan altın için yeni açıklama! Nefesler kesildi! Altın Fiyatları önümüzdeki aylarda bu kadar olacak....

Altın fiyatları küresel piyasalarda güçlenen resesyon endişeleri arasında yön arayışına devam ederken dev kurumdan altın ile ilgili yeni açıklama geldi. Altın fiyatları önümüzdeki aylarda bu kadar olacak...



ALTIN FİYATLARI ÖNÜMÜZDEKİ AYLARDA...

Dünya Gazetesi'nden Evrim Küçük’ün haberine göre, Jeopolitik gerilimler, arz kıtlığı, yüksek enflasyon ve zayıf ekonomik görünüm giderek belirginleşirken merkez bankaları bu gergin ortamda para politikalarını sıkılaştırıyor. Ancak zayıflayan ekonomik verilerin yıl sonuna kadar faiz beklentilerinin düşmesine neden olabileceğini söyleyen Erste Group, yatırımının 3. çeyrek portföyüne altını da dahil etmesini tavsiye ediyor. Avusturya merkezli finans kurumu, Temmuz-Eylül döneminde bir ons altının 1.880 dolara yükseleceğini tahmin ediyor.

1 Temmuz 2022 altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar?

Piyasa Kahini İslam Memiş hiç dolar ve gram altın almayanlara yeni hedefi açıkladı! İşte toparlanma dönemi

Altın fiyatları düştükçe düştü: Bu seviyeden sonra fiyatlar patlayabilir uyarısı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön