25 / 07 / 2024

Devletten çiftçilere dev destek! Hasat sigortası başladı!

Devletten çiftçilere dev destek! Hasat sigortası başladı!

Çiftçileri sigortalı çalışmaya teşvik etmek için hasat sigortası uygulamaya konuldu. Yeni sistemle temmuz ayında mahsulünü kaldıran çiftçi primini bu tarihte ödeyebilecek. Çiftçiler, Ocak-Haziran dönemi sigorta primlerini Temmuz ayında, Temmuz-Aralık dönemi primlerini Ocak ayında ödeyebilecekler.


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


BAYRAM İKRAMİYESİ GERİ ALINMAYACAK

Emekli vatadaşlara  bayram ikramiyeleri 2022 yılında da ödenmeye devam edecek. Sosyal Güvenlik Kurumu ödeme gününün dini bayramlara denk gelmesi durumunda ödemenin hangi tarihte yapılacağını ilan edecek. Normalde bayramın içinde bulunduğu ayda ödeme yapılıyor.

Bazı yıllarda bayramdan önceki ayda da ödeme yapıldığı oldu. Ödeme tarihinin öne çekildiği dönemde bayram ikramiyesi verildikten sonra emeklinin vefatı durumunda aileden geri alınıyordu. Artık emeklilere ödenen bayram ikramiyesi vefat durumunda geri alınmayacak.

Gübre ve mazot fiyatları arttı! Çiftçiye ekstra destek mi geliyor?

Çiftçiler müjde! Kuraklık destek ödemeleri başladı!

Dolar Mart’ta 9.5 TL’ye mi düşecek?

Bitcoin 2022'de rekora ulaşacak!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön