29 / 04 / 2024

Dikkat! Togg alayım derken dolandırılmayın! Yetkililer uyardı!

Dikkat! Togg alayım derken dolandırılmayın! Yetkililer uyardı!

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’un modellerinden T10X’i kullanıcılarla buluşturmasına sayılı günler kala, markanın adını kullanarak insanları dolandırmaya çalışanların sayısında artış yaşandığını duyuran Togg, kullanıcıları “Dikkatli olun” çağrısı yaptı.



Öte yandan, yerli otomobil Togg'un ilk sahipleri belli oldu. 'T10X' modeline yapılan yüz binin üzerinde başvuru için çekiliş yapılırken, çekiliş sonuçları 22.30'da Togg'un internet sitesi üzerinden yayınlandı.

Dün akşam saat 21.00'de Türkiye'nin Otomobili Togg için çekiliş yapıldı. Çekiliş TRT Haber ekranlarından takip edilirken, büyük heyecana sahne olan çekilişin sonuçları Togg'un resmi internet sitesi üzerinden 22.30'da yayımlandı.

Dikkat! Togg alayım derken dolandırılmayın! Yetkililer uyardı!

16Mart-7 Mart tarihlerinde Trumore uygulamasından ve Togg internet sitesinden ön sipariş sürecine katılım sağlayan 177 bin 467 kişi, bugün noter huzurunda yapılan dijital çekilişe katıldı.

Togg'un, resmi internet sitesi ile Trumore mobil uygulaması üzerinden ön sipariş numaraları ile isim ve soyisimlerinin ilk harflerinin bulunduğu sıralı listeyi açıkladığı kullanıcılar arasından şanslı 20 bin kişi, bu sene teslim edilecek T10X için ön sipariş hakkı kazanacak. Asıl ve yedek liste haricinde kalanların yaptıkları ön ödemeler de (60 bin lira) Trumore cüzdanları üzerinden iadesi gerçekleştirilecek.

Doğal gaza ve elektriğe peş peşe indirim geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Düğünü ve altın borcu olanlara altın duayeni İslam Memiş’ten ‘son alım fırsatı’ duyurusu geldi!

Binlerce geçici işçi için beklenen açıklamalar peş peşe geldi! İşte son durum!


Geri Dön