18 / 05 / 2024

Doğal gaz faturası yüklü gelenler dikkat! Cebinizi rahatlatacak gelişme

Doğal gaz faturası yüklü gelenler dikkat! Cebinizi rahatlatacak gelişme

Türkiye'de artan enflasyon ve dünya genelinde yaşanan enerji krizi faturalara peş peşe zam olarak yansıyor. Gelen zamlar sonrası kara kara düşünen vatandaşlara sevindiren haber geldi. Anında hesabınıza 150 TL yatıyor. İşte ayrıntılar...



SON TARİH 31 OCAK!
Emekli promosyon ücretleri ile dikkatleri üzerine çeken Yapı Kredi Bankası yeni yılda da müşterilerin yanında olmaya devam ediyor. Yapı Kredi'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada 3 yeni otomatik ödeme talimatı verilen veren müşterilere 150 TL fatura desteği verileceği bildirildi. Bu ödemelerden 100 lirası Banka hesabı üzerinden verilirken 50 lirası ise kredi kartı talimatlarına verilecek nokta Yani kendi adına elektrik ve doğalgaz faturası bulunan ve otomatik ödeme talimatına bağlayanlar Aylık 150 TL yardım alma şansına sahip olacak. Yapı Kredi'nin bu kampanyası için başvuru süresi 31 Ocak 2023 tarihinde sona eriyor. Bu tarihe kadar faturanızla birlikte otomatik ödeme talimatı vermeyi ihmal etmeyin.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön