01 / 05 / 2024

Doğal gazda fiyatların ne zaman düşeceği açıklandı! İşte çok merak edilen o tarih!

Doğal gazda fiyatların ne zaman düşeceği açıklandı! İşte çok merak edilen o tarih!

Geçtiğimiz sene başından bu yana dünya ekonomisini tarihte görülmemiş şekilde sarsan doğal gazdan bu kez de bir tahmin geldi. Dünyanın en büyük kredi derecelendirme kuruluşlarından Fitch, gaz fiyatlarındaki düşüş için tarih bildirdi.



Geçtiğimiz şubat ayında başlayan Rusya ile Ukrayna savaşından sonra tırmanmaya başlayan gaz fiyatları, dünya genelinde enflasyonun patlamasına yol açarken, küresel ekonomilerde de büyük bir durgunluğa yol açtı.

Doğal gazda fiyatların ne zaman düşeceği açıklandı! İşte çok merak edilen o tarih!

Yaklaşık bir yıl içinde dünya genelinde artan gaz fiyatları nedeniyle özellikle Batı’da birçok ülke maliyetleri karşılayamaz hale gelince üretimlerini durdurmak zorunda kaldı, fiyatlar arttı, iğneden ipliğe hemen her şey zamlandı.

İşte ekonomileri böylesine sarsan ve Türkiye’de de vatandaşın artık kabusu haline gelen doğal gaz fiyatlarıyla ilgili bu kez de ilginç bir tahmin geldi.

Dünyanın en büyük kredi derecelendirme kuruluşlarından Fitch Ratings, yayınladığı bir raporla, gaz fiyatlarının düşeceği tarihi bildirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön