29 / 04 / 2024

Doğalgaz faturası desteği başvurularında son dakika! 1.150 TL yardım almak için...

Doğalgaz faturası desteği başvurularında son dakika! 1.150 TL yardım almak için...

Son zamanlarda gelen yüksek doğalgaz faturalarından sonra devlet doğalgaz desteği kampanyasını duyurdu. Peki doğalgaz destek kampanyasının başvurusu ne zaman bitiyor? İşte doğalgaz destek kampanyası başvurusu ve detayları...



Doğalgaz yardımı nasıl yapılır?

Yardım başvuruları e-Devlet üzerinden alınacak. Yapılacak incelemelerin ardından başvurusu onaylanan vatandaşlar destekten faydalanmaya hak kazanacak. Vatandaşları PTT'ye gidip faturalarını ibraz ederek destekten faydalanabilecek. Öte yandan ön ödemeli sayaç kullanan vatandaşların ise destek miktarı kartlarına yatırılacak.

E-devlet kaydı olmayan vatandaşlar ise sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları ve sosyal hizmet merkezlerine müracaat edebilecek.

Başvuranlara 1.150 TL verilecek! Sizde alabilirsiniz...

100 TL ve üzeri doğal gaz faturası gelenler dikkat! Siz de faydalanabilirsiniz..

Doğalgazı yakmayanlar ceza ödeyecek! Milyonlarca kişiye petek şoku!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön