04 / 05 / 2024

Dogecoin zirveye çıkıyor, yanında da bakın kim var? Kurucudan flaş açıklama geldi

Dogecoin zirveye çıkıyor, yanında da bakın kim var? Kurucudan flaş açıklama geldi

Litecoin (LTC) altcoininin kurucusu Chalie Lee'den flaş zirve açıklaması geldi. Kurucu, Dogecoin'in kendisi ile birlikte zirveye çıktığını açıkladı.



Bu yazının yazıldığı sırada, Coin Market Cap verilerine göre LTC fiyatı 102,76 dolardan işlem görüyor ve LTC dünyanın en büyük kripto para birimleri arasında 22. sırada. Hash oranının yeni bir rekor kırdığının anlaşılmasının ardından LTC fiyatı 99 dolar seviyesinden yükseldi. Herkes tarafından bildiği gibi  LTC de Bitcoin’den ayrılarak oluşturulan bir kripto paraydı.

Bitcoin ve bu altcoinler sıçrayacak! 3 kez bilen analistten son dakika tahmini!

Ethereum 35 bin dolara ulaşacak! Kripto para yatırımcıları dikkat! Uzman isim açıkladı! 

Bitcoin için tarih verildi! Nefesler kesildi, Bitcoin'in fiyatı belirleniyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön