05 / 05 / 2024

"Dolar 20 TL'yi aşacak" diyen Selçuk Geçer tarih paylaştı!


Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 20 TL barajını açacağını savunarak tarih paylaştı.



Geçer, sözleri şu ifadelerle tamamladı:

 "Dolar 60 lira olur mu? Dolar için rakam tahmin etmek mümkün değil. Dolar 1 iki hafta içinde 18'in üzerine atacak. Görünen o. Amerika enflasyon verisi çok önemli. Parite etkisi olmazsa Türkiye'nin koşulları gereği oluşacak bir yara var. Bir iki hafta içinde 18 liranın üzerine giden sonra hızlı bir şekilde 18,80 giden dolar olacak. Yani 12 liraya düşmez. Eylül sonunda bir bakacağız ki dolar 21 seviyelerinde." 

"Dolar 20 TL yi aşacak" diyen Selçuk Geçer tarih paylaştı!

Editörün Notu: Bu haber 21 Ağustos 2022, saat 21.37'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 94 kuruş, euro 18 lira 28 kuruş, altının gramı ise bin 38 TL değerindedir.

Emeklilere 8000 TL ek gelir! Yarış kızıştı

Akaryakıtta tabela bir kez daha değişti! Yeni zam ne kadar?

İslam Memiş'ten altın ve dolarla ilgili çok kritik yorum! Ne varsa satıp ona yatırdı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön