17 / 05 / 2024

Dolar 21 gün sonra bu rakama gelecek! Dolar almak isteyenler hemen bakmalı

Dolar 21 gün sonra bu rakama gelecek! Dolar almak isteyenler hemen bakmalı

Dolardaki artış devam ediyor. Dolara yatırım yapmak isteyen vatandaşların gözü ise döviz tabelalarında. Peki dolar düşecek mi? İşte doların 21 gün sonra geleceği seviye...



Konu ile ilgili olarak Analistler, küresel ekonomilerde resesyon kaygılarının güçlenmesi ve faizlerin agresif bir şekilde yükseltilmeye devam edeceği beklentilerinin piyasalardaki belirsizliği artırdığını söyledi.

FAİZ ARTIRIMI GELECEĞİ TAHMİN EDİLİYOR

ABD Merkez Bankası (Fed) ve Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) bu ayki toplantılarında 75 baz puan faiz artırmasının öngörüldüğünü aktaran analistler, açıklanacak makroekonomik verilerin varlık fiyatları üzerinde etkili olmasının beklendiğini dile getirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön