06 / 05 / 2024

Dolar 5 ay sonra o rakamı görecek! Her tahmini bir bir çıkan İslam Memiş'ten son dakika dolar tahmini geldi! 

Dolar 5 ay sonra o rakamı görecek! Her tahmini bir bir çıkan İslam Memiş'ten son dakika dolar tahmini geldi! 

İsabetli tahminleriyle dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dolar ve Euro için yıl sonu beklentisini açıkladı. Peki dolar yıl sonunda ne kadar olacak? Euro yıl sonunda ne kadar olacak? İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...



Pariteler gerilemişken euro ve sterlindeki bu nimetlerden faydalanması gerektiğine değinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ısrarla döviz alınacaksa da  euro ve sterlinin daha ucuz olduğunu dile getirerek, "Biraz daha orta uzun vadeye baktığımızda yıl sonunda yeni rekorlar bekliyorum, burada sürpriz yok. 20, 21 lira aralığında bir dolar kuru benim için sürpriz olmaz." dedi.

Dolar 5 ay sonra o rakamı görecek! Her tahmini bir bir çıkan İslam Memiş ten son dakika dolar tahmini geldi! 

Her tahmini bir bir tutan İslam Memiş, özellikle paritelerdeki toparlanmayla beraber 23-24 lira seviyesindeki bir euro kurunun kendisi için şaşırtıcı olmayacağını kaydeden İslam Memiş, "Zaten sterlin tl kuru için yıl sonuna kadar 25 lira seviyesini öngördüğümü söyledim." diyerek, o nedenle  bu rakamsal değerlerin göz önünde bulundurumlası gerektiğini söyleyerek, bu hafta da operasyon sürecinin devam edeceğini dile getirdi. İslam Memiş ayrıca bu düşüşleri bir nimet olarak gördüğünü de sözlerine ekledi.

Dolar 6 TL olacak... Merkez Bankası 2 gün sonra faiz arttıracak! Necmettin Batırel'den şok iddia!

Dolar 2022'nin zirvesine ulaştı! 1 doları bile olanlara şok! Dolar/TL'de kayış koptu mu?

1 Doları olanlar bile dikkat! Yükseliş başladı, yıl sonunda o rakamı görecek! İşte 19 Temmuz 2022 güncel kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön