06 / 05 / 2024

yıl sonu dolar tahminleri

yıl sonu dolar tahminleri

İsabetli tahminleriyle dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dolar ve Euro için yıl sonu beklentisini açıkladı. Peki dolar yıl sonunda ne kadar olacak? Euro yıl sonunda ne kadar olacak? İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

Dolarda korkutan senaryo resmen açıklandı! Bu tarihte 41 liraya kadar çıkabilir!

Sözcü Gazetesi Yazarı Uğur Dündar, bugünkü köşesinde son zamanlarda gündemden düşmeyen dolar kurunu kaleme aldı. Dündar köşesinde doların 41 liraya kadar yükseleceğini yazdı...

Standard Poor's yıl sonu dolar tahminini açıkladı! Rakamı görenler inanamadı!

Yatırımcıların gündeminden düşmeyen dolar kuru ile ilgili bir yeni tahmin daha geldi. Uluslararası finans piyasalarının önde gelen kuruluşlarından S-P Global dolar kurunun bu yıl sonunda 31,88 TL olacağını belirtti.

Dolar alacaklar dikkat! Fitch’in yıl sonu dolar tahmini şok etti!

Dolardaki yükseliş sürüyor. Vatandaş elindeki tüm parayla altın ve dolar almaya devam ederken, gazeteci Barış Esen X sosyal medya hesabından uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings’in 2024 yıl sonu Dolar/TL tahminin açıkladı. Dolar almadan önce mutlaka bakın.

Dolarda yıl sonu beklentisi yükseldi! 2024 dolar/TL ne kadar olacak?

Orta Vadeli Program dahilinde parasal sıkılaştırma tedbirleri devam ederken, dolar ve altındaki yükseliş de sürüyor.  Şubat ayı enflasyonun yüksek çıkmasıyla kurumlar yıl sonu dolar kuru beklentisini de artırdı. Peki dolar yıl sonunda ne kadar olacak?

Merkez Bankası açıkladı! Dolar yıl sonunda işte bu kadar olacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından yayımlanan 'Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre; yıl sonu enflasyon beklentisi Şubat'ta yüzde 42,04'den yüzde 42,96'ya çıktı, ayrıca yıl sonu doları/TL beklentisi de 40,02 TL şeklinde oldu.

Son iki günde açıklanan yıl sonu dolar tahminleri! Gündem çok hızlı değişiyor...

Milyonlarca kişi gündemde olup bitenleri yakından takip ediyor. Hızlı geçen gündemi yakalamakta zorluk çekilse de ekonomi ilk sırasında geliyor. Bakın son iki günde açıklanan yıl sonu dolar tahminleri ne olmuş...

TCMB Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı: Piyasanın yıl sonu dolar beklentisi 40 TL oldu!

Merkez Bankası tarafından yayımlanan 'Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre; sene sonu enflasyon beklentisi Ocak'ta yüzde 42,04 seviyesinde gerçekleşti. Sene sonu doları/TL beklentisi ise, 40 TL oldu.

Merkez Bankası'ndan yıl sonu dolar, faiz ve enflasyon tahmini!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası piyasa Katılımcıları Anketi'nde yıl sonu dolar, enflasyon ve faiz beklentisini açıkladı.

Merkez Bankası'ndan yıl sonu dolar, faiz ve enflasyon açıklaması! Son dakika gelişmesi...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından Piyasa Katılımcıları Anketi yıl sonu dolar kuru tahmini, faiz ve enflasyon beklentisi açıklandı.

Dolar yıl sonunda bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı! Son dakika Merkez Bankası yıl sonu dolar beklentisi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Ekim ayı Piyasa Katılımcıları Anketi'ni yayımladı. Ankete göre yıl sonunda dolar beklentisi açıklandı. Peki yıl sonu dolar beklentisi ne oldu? İşte Merkez Bankası yıl sonu dolar beklentisi...

Son dakika! Merkez Bankası resmen açıkladı! Enflasyon tahmini yükseldi! Yıl sonunda dolar 30 lira olacak!

Son dakika haberine göre Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) piyasa katılımcıları anketi sonuçları açıklandı. Buna göre  Katılımcıların 12 ay sonraki enflasyon beklentisi yükselirken, yıl sonunda dolar 30,14 lira olacak.

Merkez Bankası yıl sonu dolar tahminini açıkladı! Doların geleceği kritik seviye görenleri şok edecek!

Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi sonuçlarına göre yıl sonu dolar beklentisini açıkladı. Doların geleceği kritik seviye görenleri şok edecek! Dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç lira?

Yıl sonunda dolar 47 TL olacak diyen Hamza Yardımcıoğlu'ndan kritik açıklama! Hazır olun!

Yıl sonu döviz ve enflasyon tahminini açıklayan Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu, doların 47 lira olacağını enflasyonun ise yüzde 600'e çıkacağını açıkladı.

Merkez Bankası yıl sonunda doların geleceği seviyeyi açıkladı! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası dün piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. Ankete göre yıl sonunda doların geleceği seviye belli oldu. Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat! Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç TL olur?

yıl sonu dolar tahminleri Haberi

yıl sonu dolar tahminleri

Yatırımcıların en gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar ve Euro'daki son durum merak ediliyor ve araştırılıyor.

İsabetli tahminleriyle dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dolar ve Euro için yıl sonunda beklediği rakamları açıkladı. 

Peki dolar yıl sonunda ne kadar olacak? Euro yıl sonunda ne kadar olacak? İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

Haber Global'de yer alan habere göre, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalarda dolar, euro ve sterlindeki hareketlilikle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Youtube kanalına konuşan İslam Memiş, kendisi için yıl sonunda 21 lira dolar kuru, 24 lira euro kuru sürpriz olmayacağını söyledi.

Yıl sonu için rekor beklediğini dile getiren İslam Memiş yaptığı açıklamada özellikle dolar TL kuru 17 TL'nin altına sarkınca dolar tavsiye ettiğini dile...