03 / 05 / 2024

Dolar alanlar kaybetmedi! İşte bundan sonra olacaklar

Dolar alanlar kaybetmedi! İşte bundan sonra olacaklar

Dolar alan vatandaşlar, dolar endeksinin tarihi rakamları görmesinin ardından bir kez daha kar etti. Yatırım bankası Goldman Sachs, bundan sonra faiz artırımının beklendiğini söyledi.



Dolar bugün tarihi bir gün yaşadı. Türk lirası bazında dolar ve euro 2002'den bu yana ilk kez eşit bir konuma gelerek çok önemli bir gelişmeye neden oldu. Bu durumun nasıl sonuçlar doğuracağı önümüzdeki günlerde belli olacak ama yatırım bankası Goldman Sachs,  bundan sonra olacakları yazdı. 

75 BAZ PUANLIK FAİZ ARTIRIMI BEKLENTİSİ VAR

Yatırım bankası Goldman Sachs, yayınladığı raporda Cuma günü gelen güçlü ABD Tarım Dışı İstihdam verisi sonrası daha da güçlenen doların, 75 baz puanlık yeni bir faiz artırımı beklentisini yansıttığını belirtti.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön